Babynieuws: Rihanna en A$AP Rocky verwachten eerste kindje

01.02.2022 08:24

De geruchten hingen al even in de lucht, maar nu is het overduidelijk: Rihanna (33) en haar vriend, rapper A$AP Rocky (33), verwachten binnenkort hun eerste kind. De zangeres onthulde haar groeiende babybuik toen ze in New York op de foto werd gezet.

Op de beelden – die je hier kunt bekijken – draagt ze een knalroze winterjas met daaronder haar blote babybuik. Hoewel het koppel zelf nog niets op social media heeft gedeeld, wordt het nieuws door verschillende Amerikaanse media, zoals TMZ en People, bevestigd.  

 

Kinderwens

A$AP maakte zijn relatie met Rihanna in mei 2021 bekend, nadat ook daar maandenlang over werd gespeculeerd in de pers. In tijdschrift GQ vertelde hij toen dat Rihanna voor hem de ware is. “Ik geloof dat je het gewoon voelt wanneer dat zo is. Zij is het helemaal voor mij”, aldus de rapper. Ook zijn kinderwens stak hij niet onder stoelen of banken. “Als dat voor mij in de sterren geschreven staat, absoluut. Ik denk dat ik een heel goede, aanwezige en leuke vader zal zijn. Het vaderschap lijkt me geweldig.”

 

Lees ook
Rihanna reageert (geestig en ijzersterk) op zwangerschapsgeruchten >

 

Bron: NU.nl

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >