Rianne Meijer deelt mooi babynieuws: ‘Verrassing’

02.05.2023 20:00
rianne meijer Foto: Instagram

Rianne Meijer is door het dolle, want samen met haar man Roy verwacht ze in het najaar een kindje. Dat maakt de influencer op Instagram bekend met een zoete video.  

“Er komt in november een heel bijzonder iemand bij”, laat Rianne weten bij het filmpje, waarop ze haar babybuik showt.

Babynieuws

“Verrassing”, schrijft ze op Instagram Stories. “Ik moet jullie zoveel vertellen jongens, hahaha. Omg, ik had geen idee wat ik de afgelopen twee maanden moest delen, want dit was het enige waar ik aan kon denken, maar nu kunnen we het er eindelijk over hebben.” Uit het filmpje dat volgt blijkt dat Rianne dolgelukkig én apetrots is op haar groeiende buik. Afgelopen zomer trouwde de influencer met haar grote liefde Roy.

De tekst gaat verder onder het filmpje.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RIANNE MEIJER (@rianne.meijer)

Openhartig over miskraam

In september 2022 deelde Rianne nog verdrietig nieuws: haar zwangerschap eindigde na zes weken in een miskraam. “Ik hield van elke minuut dat ik zwanger was en ik kon niet wachten om het met jullie te delen. Maar dit keer is het niet meant to be”, schreef ze in een openhartig bericht. Ze maakte er bewust geen geheim van. “Ik wilde niet wachten om dit te delen, dit voor me houden zou me alleen maar verdrietiger maken.”  

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.