Q-ute! Marieke Elsinga in verwachting van tweede kind

14.02.2024 08:39
Beeld: Instagram

Heerlijk nieuws voor Marieke Elsinga en haar vriend Sander; ze verwachten namelijk hun tweede kind. Dit maakte hun eerste, zoon Jip (1,5 jaar), bekend in de ochtendshow van Q-music.

Marieke liet trots horen hoeveel woordjes de kleine Jip wel niet kan. Er zat wel één hele bijzondere bij: ‘Bebbie’. “Je hoort het goed, ik ben zwanger”, zegt ze, “De felicitaties, ik vind het zo lief.”

Belabberd

Ze vertelde er ‘belabberde weken’ op te hebben zitten. “Die weken liggen hopelijk achter me. Gisteren had ik een goede dag, maar dat had ik de vorige keer ook en dan lag ik een dag erna voor pampus.” Marieke is vooral moe en misselijk. De gezinsuitbreiding voelt nog wat onwerkelijk. “Onvoorstelbaar, een gezin van vier! Maar we zijn er zo gelukkig mee!”

Te groot om te bevatten

In Mezza (AD) noemde Marieke het moederschap eerder leuk en te groot om te bevatten. “Het klinkt misschien gek, maar dat Jip ons kindje is, dat snap ik wel. Maar dat ik voor hem zijn moeder ben, daar moet ik nog aan wennen. Ik ben niet bang dat ik niet goed voor hem kan zorgen. Maar soms denk ik: ach, jochie, voor jou ben ik jouw moeder en daar heb je er maar één van.” Een grote verantwoordelijkheid, zo vindt de presentatrice, en die wordt nu nóg een beetje groter. Marieke is uitgerekend in augustus, Jip werd in november 2022 geboren.

Kek Mama Editie 1 van 2024, liefde en seks, ligt nu in de winkelWil je dat de glossy altijd als eerste bij jou op je deurmat valt? Abonneer je dan nu voor slechts €29,95 per jaar.