Marieke Elsinga bevallen van een zoon: ‘We hebben echt een droombaby’

15.11.2022 08:55
Marieke Elsinga

Prachtig nieuws voor Marieke Elsinga en haar vriend Sander: de twee zijn ouders geworden van hun eerste kindje. Dat maakt de radio-dj dinsdag bekend op Qmusic, bij haar collega Mattie Valk.

‘Hij is er! Onze zoon: Jip. Zijn tweede naam is Einte, naar mijn vader’, schrijft Marieke op Instagram, bij een foto met haar zoon. Marieke en Sander hebben eerst nog even in stilte genoten, want het jochie kwam op 9 november om 6.11 uur ter wereld. ‘Sander en ik kunnen niet stoppen met naar hem kijken, met ‘m knuffelen en aan hem ruiken.’

Droombaby

Gezien het tijdstip van Jips geboorte, grapt de trotse moeder op Qmusic dat haar zoon in de ochtendshow geboren is, haar vaste plek op de radio. Ook laat ze weten dat alles ‘mega goed’ gaat. “We hebben echt een droombaby, het is echt zo. Het is zo bizar. Het is echt supermooi. Hij drinkt super goed, ik kan borstvoeding geven. Hij slaapt goed.” Wel kreeg ze maandagavond een portie kraamtranen voor haar kiezen. “Het was dus dag zes en ik was gisteravond onwijs aan het janken.” Wel van geluk, aldus de radio-dj. De bevalling verliep goed, al is ze ook eerlijk: “Het doet wel gewoon pijn. Maar het is zo’n natuurkracht. Het is een hele bijzondere ervaring.”

Lees ook: Soundos El Ahmadi: ‘Stiekem al een week moeder van een zoon!’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

 

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.