Pauline Wingelaar herdenkt overleden dochtertje Belle: ‘Ik mis je’

04.02.2022 12:04
Pauline Wingelaar BN'er interview

Pauline Wingelaar, bekend van het programma Echte Gooische Moeders, staat op Instagram stil bij het overlijden van dochter Belle. Vrijdag zou Pauline eigenlijk uitgerekend zijn, maar op 30 september beviel ze te vroeg van haar derde kindje.

“Ik twijfelde over dit bericht, is het niet te privé of een schreeuw om aandacht? Geen idee, het voelt gewoon goed en wat anderen denken of vinden boeit mij niet zo. Ik praat graag over je merk ik. Dat zal ook wel bij het verwerken horen of zo”, schrijft ze bij een foto van een kaartje waarop de hand- en voetafdruk van Belle staan. 

Compleet

Pauline mist haar dochter enorm. “Het gaat goed met me hoor, echt waar. Ik moet vaak aan je denken. Toen jij nog in mijn buik zat voelde ons gezin zó compleet. Ik was zó gelukkig. Maar wat mag ik nu trots zijn met zo’n prachtige beschermengel.”

 

Lees ook
Pauline Wingelaar over verlies dochtertje: ‘Ik zou haar nog één keer willen vasthouden’ >

 

Twee zoons

Samen met haar partner Harmen heeft Pauline twee zoons, Diederik en Reinier. In haar meest recente realityserie, Echte Gooische Moeders, onthulde ze in verwachting te zijn van een derde kindje. Later in het seizoen werd bekend dat de baby te vroeg was geboren.

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >