Wil je even zien: dít is de officiële kerstkaart van de koninklijke familie

22.12.2022 09:36

Daar is-ie weer: de jaarlijkse kerstkaart van de koninklijke familie. Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en dochters Amalia, Alexia en Ariane schitteren volledig in gala-outfit, maar vooral dít gezinslid steelt de show.

Blijft leuk, zo’n koninklijke kerstkaart.

Kerstwensen

In het Nederlands, Engels, Spaans, Papiaments én het Fries wenst de koninklijke familie iedereen ‘een gezegende kerst en een gezond en voorspoedig 2023’. Ook bedanken ze alle Nederlanders voor de hartverwarmende wensen. Op de foto, die zou zijn gemaakt voor het verjaardagsfeest van prinses Amalia deze zomer, straalt het gezin in gala-tenue. Hondje Mambo staat er met z’n vieze pootjes wat minder gelikt op, maar ach: koninklijk of niet, het blijft een dier.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

Beeld: RVD

De feestdagen staan voor de deur. Ben jij nog op zoek naar cadeau inspiratie? Wij hebben een perfecte kerstdeal voor je: 4x Kek Mama magazine voor maar 15 euro. Kek Mama is de #1 glossy voor moeders, met kinderen van 0 tot 12 jaar. Kek Mama brengt je elke maand eerlijke verhalen, persoonlijke interviews en herkenbare columns. Sluit snel de deal af, want op=op.