Nikkie Plessen over haar kinderen: ‘Ze vinden het irritant als ik de hele tijd foto’s maak’

19.12.2023 13:47
Nikkie Plessen over haar kinderen: 'Ze vinden het irritant als ik de hele tijd foto's maak'

Als kinderen klein zijn, zien ze hun ouders nog als superhelden. Maar als ze groter worden, beginnen ze zich ineens aan van alles te irriteren. Nikkie Plessen kan daarover meepraten.

Nikkie heeft een 13-jarige dochter en een 9-jarige zoon. Als je hen vraagt wat er irritant is aan hun moeder kunnen ze flink wat punten opnoemen, zo vertelt de mode-onderneemster zelf.

Kinderen van Nikkie Plessen irriteren zich aan hun moeder

Aan het magazine &C liet Nikkie weten dat ze onlangs behoorlijk wat kritiek voor haar kiezen heeft gekregen: “Heb je even? Het was nogal wat, haha.” Zo vindt dochter Jolie het maar wat irritant als haar moeder in een jurk naar de manage komt. “Dat is héél belangrijke feedback. Eigenlijk moet ik daar überhaupt vaker wegblijven”, aldus Nikkie.

Te veel foto’s

Nikkie’s man en zoontje zijn het met elkaar eens: “Alain en Ruben vinden het irritant als ik de hele tijd foto’s maak.” Ook heeft het gezin één gemeenschappelijke ergernis: moeder Nikkie is soms iets te actief. “Als zij zin hebben om op zondag lekker thuis te hangen en ik weer roep: ‘Oké, wat gaan we doen vandaag? Bowlen? Voetballen? Spelletje?'” 

Moederschap en miljoenenbedrijf

Kek Mama sprak Nikkie in 2017 over het combineren van het moederschap met een miljoenenbedrijf: “Mij kost het geen moeite. Ik werk elke dag, maar ik heb een vaste hulp die bij ons in huis is. Wij brengen onze dochter ’s ochtends zelf naar school en ’s middags haalt de oppas haar op”, vertelde Nikkie destijds. “Bovendien heb ik geen reistijd. Als ik om half zes klaar ben, dan ben ik ook om half zes thuis.” Lees het interview hier.

Nog meer Kek Mama? Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief