Negin Mirsalehi zwanger van tweede kindje: ‘Can’t wait to meet you’

10.06.2024 15:51

Negin Mirsalehi is opnieuw zwanger. Samen met haar partner verwacht ze een tweede kindje.

Influencer Negin Mirsalehi en haar partner Maurits Stibbe delen groot nieuws. De twee verwachten namelijk samen hun tweede kindje.

Negin Mirsalehi zwanger van tweede kindje

Negin is een Nederlandse influencer, ondernemer en social media persoonlijkheid met Iraanse roots. Ze verwierf bekendheid door haar modeblog en Instagram-account. In 2015 richtte ze samen met haar partner Maurits Stibbe het haarverzorgingsmerk Gisou op, geïnspireerd door haar familieachtergrond in de imkerij. Gisou, gebruikt namelijk honing als hoofdingrediënt. Met miljoenen volgers op Instagram behoort Negin tot de meest invloedrijke modebloggers wereldwijd.

Negin en Maurits kregen in 2022 hun eerste kindje samen met de mooie naam Sam. Negin vertelde toen dat het voor hen niet vanzelfsprekend was om een kindje te krijgen. “In het ziekenhuis werd verteld dat het voor ons heel lastig zou worden om zwanger te raken. Het is dus onze kleine wonderbaby en daar zijn we ontzettend dankbaar voor”, zei ze destijds.

Nu is het Negin en Maurits opnieuw gegund, met prachtige foto’s, gemaakt op het strand, maakt Negin haar zwangerschap bekend. “Our little family is growing. Your mom, dad and big brother can’t wait to meet you.” Schrijft ze erbij op Instagram.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.