Negenmaandenbeurs: walhalla voor aanstaande, kersverse én afwachtende ouders

13.02.2024 10:43

Financiële onzekerheid en gebrek aan een geschikte woonruimte zijn de voornaamste redenen waarom koppels steeds later een gezin stichten.

De gemiddelde leeftijd waarop vrouwen een eerste kind krijgen, stijgt dan ook gestaag. Vrouwen zetten ook steeds minder kids op de wereld, zo blijkt uit onderzoek van het CBS en bezoekers van de Negenmaandenbeurs.

Geen zorgen

De experts op de Negenmaandenbeurs, hét walhalla voor aanstaande en kersverse ouders, zijn er om eventuele zorgen weg te nemen. Naast de nieuwste baby- en kinderproducten, innovaties en trends, zijn deskundigen aan het woord over struggles waar jonge ouders tegenaan lopen. Zo heb je Kimberley Galenkamp, coach voor ambitieuze en jonge ouders, die haar geheimen deelt over het succesvol jongleren met werk en gezin. En Rhodé van den Berg, pedagoog en schrijver, die zich verdiept in thema’s die er echt toe doen in het ouderschap.

Beeld: Negenmaandenbeurs

In blijde verwachting

Geen uitstel en in blijde verwachting? Dan wil je natuurlijk gewoon de nieuwste gadgets in babyland op de proef stellen. Van 14 tot en met 17 februari ontdek je meer dan 500 merken en producten, zoals de modernste autostoelen, kinderwagens en draagzakken die reizen met het kroost eenvoudiger, comfortabeler en vooral veiliger maken. Bekijk hier het volledige programma.

In de extra dikke special van Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.