Monica Geuze deelt foto met dochter en ex: ‘Dankbaar dat ouderschap ook los van én met elkaar kan bestaan’

02.12.2022 11:09
monica geuze

Monica Geuze (27) is al drie jaar niet meer samen met Lars Veldwijk (31), de vader van haar dochter. Toch weerhoudt dit de ouders er niet van om nog regelmatig wat leuks te doen met hun vierjarige Zara-Lizzy.

‘Zo dankbaar en fijn dat ouderschap ook los van elkaar naast én met elkaar kan bestaan!’, schrijft de influencer trots bij een foto met z’n drietjes.

Robbert

De vader van Zara-Lizzy is voetballer en speelt in Zuid-Korea. Eind 2019 ging het stel definitief uit elkaar. Inmiddels is Monica al twee jaar gelukkig met haar huidige vriend Robbert, maar haast om te trouwen? Dat heeft ze niet. “Er is al zo veel wat ons met elkaar verbindt”, vertelde ze eerder in het tijdschrift Grazia. “Ik vind het juist leuk om de dingen een beetje te spreiden. Op een dag zullen we samen moeten beslissen of het een stap is waar we ons aan willen wagen, maar voor nu zou het niet zoveel toevoegen.”

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.