Oh boy: Miranda Kerr verwelkomt vierde zoon

28.02.2024 11:52
Beeld: Instagram

Miranda Kerr deelt heerlijk nieuws op Instagram. Het model is namelijk moeder geworden van haar vierde zoon: Pierre.

Op Instagram deelt de kersverse mama een foto van een geel boeket, net zulke gele Louis Vuitton-sokjes en een dekentje met daarop de naam van haar jongste spruit, Pierre dus, erop geborduurd. Miranda schrijft: ‘We zijn verheugd door de komst van ons zonnestraaltje, Pierre Kerr Spiegel. We kunnen niet enthousiaster zijn om onze vierde zoon in onze familie te verwelkomen. Voelen ons zeer gezegend.’ In september maakte ze de zwangerschap bekend via Snapchat.

In een interview met de Amerikaanse Vogue onthulde Miranda Kerr eerder dat ze altijd al een jongensmoeder wilde zijn. “Ik hou gewoon van moeder zijn en ik wilde altijd drie jongens hebben,” zei ze, “dus ik voel me echt gezegend dat ik drie gezonde jongens heb.” Inmiddels zijn dat er dus vier.

Lees ook – 12 ongevraagde opmerkingen die iedere moeder van 4 herkent >

Met echtgenoot Evan Spiegel deelt ze zoons Hart (5) en Myles (4). Met ex-hubby Orlando Bloom heeft Kerr zoon Flynn (12).

In de extra dikke special van Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.