Ook Meghan Markle stelt haar zoontje (4) weleens teleur: ‘Cadeau was niet van het juiste merk’

19.12.2023 11:55
foto-meghan-markle-buik

De kleine Archie (4) mag dan wel een prins zijn, ook hij krijgt niet zomaar alles wat zijn hartje begeert. Zo vertelt moeder Meghan dat hij onlangs teleurgesteld was in het cadeau dat hij kreeg.

Prins Archie teleurgesteld in cadeau

Met prins Harry en Meghan als ouders leid je toch een prima leven, zou je zo denken. Niet in de laatste plaats vanwege de reusachtige villa in Californië waar het gezin in woont. Toch was de 4-jarige Archie laatst zeer ontevreden.

Meghan kocht een camera

Meghan vertelde erover tijdens een bijeenkomst van Netflix. De korte film The Afte van filmmaker en fotograaf Misan Harriman en acteur David Oyelowo werd vertoond. De fotograaf is een goede vriend van Meghan en heeft, zo vertelde ze, veel invloed op de kleine Archie. Sinds Harriman de knul vertelde over fotografie, wil hij ook graag fotograferen. En zo besloot Meghan een camera voor hem te kopen.

Niet het goede merk

Meghan was alleen niet op de hoogte van de zeer specifieke wensen van haar zoon. “Het is geen Leica, zoals Misan heeft”, zei Archie teleurgesteld toen hij het cadeau uitpakte. Leica is een Duits merk dat handgemaakte camera’s levert. Daar leg je zo duizenden euro’s voor neer. Het kleine prinsje heeft dus nu al dure smaak. “Ik had zoiets van: jij krijgt geen Leica, zelfs niet met Kerstmis”, zei Meghan lachend.

Bron: RTL

Nog meer Kek Mama? Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief