Lola Brood deelt fantastisch babynieuws: ‘Zo blij!’

11.10.2022 06:15
Lola (rechts) met haar zusje Holly Mae Brood. Bron: Instagram

Prachtig nieuws voor kunstenares Lola Brood (37), dochter van zanger en kunstenaar Herman Brood: ze verwacht in december haar eerste kindje. ‘Mijn vader zou de leukste opa van de wereld zijn geweest’.

Lola maakt het nieuws bekend op Instagram. ‘Zo mooi! Zo blij! In December verwachten wij ons 1e kindje!’ schrijft ze bij een foto waarop ze haar babybuik showt.

Snel zwanger

In een interview met de Telegraaf laat de kunstenares weten dat ze sinds enige tijd een vriend heeft. “We zijn enorm blij dat ik nu zwanger ben”, vertelt ze. “Je kunt wel blijven uitstellen tot dat je alles op orde hebt, maar dat duurde ons te lang. Dus, huppakee, toen moest het maar gebeuren. Ik was heel snel zwanger.”

Lees ook: Oud-hockeyster Maartje Paumen verwelkomt tweede kindje

Leukste opa van de wereld

Dat Lola zwanger is van haar eerste kindje, maakt het gemis van haar vader alleen maar groter. Herman Brood overleed in 2001 op 54-jarige leeftijd. “Als hij nog zou hebben geleefd, had hij ook kunnen genieten van mijn zwangerschap”, gaat Lola verder. “Daarom zal het meisje later ook kennismaken met haar opa, die een hart van goud had. Juist mijn vader was altijd dol op kinderen.” Volgens de kunstenares zou haar vader ‘de leukste opa van de wereld’ zijn geweest. “Wat zou hij gelukkig zijn geweest om zijn kleinkind vast te houden. Hij zou door het dolle heen zijn geweest en veel tijd aan haar hebben besteed.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lola Pop Brood (@lola_pop_brood)

Bron: Telegraaf, AD

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.