Lindsay Lohan over gezinsuitbreiding: ‘Ik wil dat Luai een broertje of zusje heeft’

16.04.2024 16:40
Beeld: Instagram

Lindsay Lohan is terug van weggeweest in Hollywood, maar speelt nu de grootste rol van haar leven. Die van moeder. En die bevalt zo goed dat ze al denkt aan een tweede. Aan Bustle en in The Drew Barrymore Show vertelt ze openhartig over het moederschap.

Eén ding wist Lindsay Lohan altijd al zeker: ze wilde moeder worden. Naar eigen zeggen had ze als oudste kind altijd al een ‘moederlijk instinct’ naar haar broers en zussen. Afgelopen zomer beviel ze van zoontje Luai en sindsdien ervaart ze ‘een compleet nieuwe, ander soort liefde’ dan ze ooit gevoeld had. Het moederschap smaakt wat Lindsay betreft naar meer: “Ik had het geluk een broer of zus te hebben, dus ik wil dat Luai dat ook heeft,” zegt ze. Ze voegt daaraan toe dat ze zo veel plezier heeft met Luai dat ze eerder vandaag dan morgen haar gezin wil uitbreiden. “Als je een baby hebt, denk je van ‘Oh, ik wil er nog een’,” vertelde ze aan Drew Barrymore. “Ik had het geluk broers en zussen te hebben, dus ik wil dat Luai dat ook heeft,” zei ze.

“Als je een baby hebt, denk je van ‘Oh, ik wil er nog een'”

Trots

Lindsay Lohan voelt geen druk om babykilo’s te verliezen of ‘weer in vorm komen’ na de bevalling. De actrice, die vroeger kampte met een eetstoornis, vertelt dat ze juist trots is op haar postpartum lichaam. “Iedereen wordt zo dun nu. Het komt altijd weer in fases, dus ook deze trend zal weer voorbij gaan, maar het lijkt wel alsof de druk er is.” Daarmee verwijst ze naar de Ozempic-trend voor gewichtsverlies onder beroemdheden. Aan keihard sporten moet ze niet denken. “Ik ben zo gehecht aan Luai dat mijn laatste gedachte was om op een loopband te gaan. Ik heb het gevoel dat we zoveel druk op onszelf leggen om er zo snel ‘goed’ uit te zien, maar je ziet er al zo mooi uit na de bevalling. Geef jezelf tijd.”

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.