Marieke Elsinga deelt leuk babynieuws: ‘We zijn dolgelukkig’

02.06.2022 09:10
Marieke Elsinga

Prachtig nieuws voor Marieke Elsinga: de radio-dj en haar partner verwachten binnenkort hun eerste kindje. Dat maakte ze vanochtend bekend in de ochtendshow van Qmusic.

“Ik ben zwanger!” riep de presentatrice vanochtend in de radioshow Mattie & Marieke. Ook op Instagram laat ze van zich horen. “Gezinsuitbreiding! We zijn dolgelukkig”, schrijft ze. Marieke voelt zich goed. “Ik ben zo blij dat ik het nu heb kunnen vertellen. Ik ben al best een tijdje op weg en in alle eerlijkheid, je begint het al best een beetje te zien”, vertelde ze tegen haar collega’s. “Het is lekker om het te kunnen vertellen, maar tegelijkertijd was het ook heerlijk om het voor onszelf te houden.”

Een wonder

Ze kan niet wachten tot de kleine er is. “Het is een heel gek idee dat er iets in je buik groeit en je lichaam verandert. Het is gewoon een wonder! Als dat in je eigen buik gebeurt, is dat zo bijzonder.” Marieke was deze week weer voor het eerst op de radio te horen nadat ze een tijdje afwezig was. Ze wil de boel meteen ophelderen: “Ik ben niet de afgelopen weken thuis geweest omdat ik zwanger ben. Dat is het echt niet”, vertelt ze. “Ik was heel erg toe aan mentale rust. Het mooie van zwanger zijn is dat ik onbewust het duwtje heb gekregen om aan mezelf te denken.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Foto: Instagram Bron: RTL Nieuws