Laura Ponticorvo bevallen: ‘Zo zo zo dankbaar’

29.06.2023 18:40
Laura Ponticorvo zwanger

Laura Ponticorvo is voor de tweede keer moeder geworden. De YouTuber is gisteren bevallen van een jongen: ‘Daar ben je dan, lieve Cinco’.

Op Instagram schrijft de nieuwbakken mama. “Geboren op 28 juni en dat betekent gewoon dat ik je helemaal heb mogen voldragen. Gewoon 39 weken en 5 dagen. Ik kan het nog steeds niet helemaal geloven.. een gezond knulletje die is gegroeid in een gezond lijf zonder de vergiftiging.”

Zwangerschapsvergiftiging

Haar eerste kindje, Giulia, kwam namelijk al met 34 weken al ter wereld nadat Laura met een zwangerschapsvergiftiging in het ziekenhuis belandde. Deze tweede zwangerschap kon Laura dan ook niet lang genoeg duren. “De vorige zwangerschap eindigde zo abrupt. Ik had nog geen kleertjes gewassen, de voorpret van het zwanger-zijn was voor mijn gevoel pas net begonnen… had ik ineens een kindje in couveuse liggen. Daarom kan het me nu niet lang genoeg duren. Ik kijk er echt naar uit om een soort waggelende eend te worden, haha.”

Magisch moment

Laura droeg deze zwangerschap uit, gezond en wel, en maakte gister een ‘prachtige en bijzondere bevalling mee’, genaamd Mother Assisted C-Section. “Bij deze keizersnede til je als moeder je kindje zelf uit je buik in plaats van de gynaecoloog. Een magisch moment was dit voor ons en we zijn zo blij dat we dit hebben mogen ervaren. Een rustige bevalling met een mooie landing voor ons zoontje, samen met een geweldig team om ons heen die alles hebben begeleid waardoor dit voor ons echt helend is. Ons mannetje die gewoon op onze borst ligt in plaats van in de couveuse? Ons mannetje die gewoon mee naar huis mag? Ja! We did it!’

Laura sluit af met ‘Onze Cinco Pietro Miracolo Allegro is er! Ons prinsje, jouw vijfde (Cinco) wondertje geboren in operatie kamer 5 om 12:11, tel dat maar eens bij elkaar op… Dit was zijn pad, ons pad en het had echt zo moeten gaan allemaal. ‘

Lees ook – ‘Laura Ponticorvo: ‘Ik wist meteen dít is de naam’