Kunnen weer opgelucht ademhalen: Jim Bakkum en Bettina Holwerda slapen weer samen

04.04.2024 11:59
Beeld: Getty Images

Jim Bakkum en zijn vrouw Bettina sliepen even niet samen en daar vonden we massaal wat van. In de podcast Podbast legt hij uit wat de ‘de juice’ is.

Of Jim nog juice heeft, vraagt presentator Bastiaan. “Nou,” lacht Jim, “mijn vrouw en ik slapen weer bij elkaar. Dat is misschien wel juice.” Hoe zat dan dan precies?

Juice

Jim legt uit in de podcast: “Ik tour. Ik speel vijf avonden in de week met Showmeister. Mijn dochter was in januari geopereerd aan haar amandelen en kwam toen heel vaak naar ons bed toe.” Jim komt na de voorstelling past laat thuis komt. “Als ik dan zo laat thuiskom, wordt Bettina weer wakker. En we moeten er toch gewoon weer vroeg uit, dus dan hebben we zoiets van: ik ga in het logeerbed en jij in ons bed.” Jim Bakkum noemt het een kwestie van praktisch denken. “Dat is het hele simpele verhaal. Misschien zijn we daar dan iets te open in, maar dat is toch ook het leven?” En zo is dat Jim.

Lees ook – Geen lepeltje-lepeltje: ‘Mijn man slaapt op zolder’ >

In de extra dikke special van Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.