Jan Versteegh komt met boek over het vaderschap: ‘Vijf jaar aan geschreven’

06.10.2022 13:30
Jan Versteegh vader geworden

Na twee kinderen – en dus behoorlijk wat ervaring met luiers, slapeloze nachten en peuterdriftbuien – is het volgens Jan Versteegh hoog tijd voor een boek over het vaderschap. ‘Trots als een pauw’, schrijft de presentator bij de aankondiging op Instagram.

‘JAAAAA. Eindelijk kan ik het vertellen! De afgelopen vijf jaar als vader, heb ik hieraan geschreven’, schrijft Jan bij het omslag van zijn boek ‘Doodmoe & dolgelukkig: de leukste voorbereiding op het vaderschap’. “Het ideale boek voor aanstaande vaders die wél willen weten wat ze zoal te wachten staat, maar geen zin hebben in een zelfhulpboek.”

Mooie en verdrietige kanten

Welke tips je zoal in het boek kunt verwachten? “Hoe je een luier verschoont en een flesje geeft, dat leer je vanzelf wel. Met de mooie kanten, maar ook de verdrietige momenten. Over het verlies van een kindje, jezelf buitensluiten terwijl je baby binnen ligt en driftbuien in de supermarkt”, schrijft de presentator. “Maar ook over de grootste liefde die je ooit zult voelen, de eerste keer dat ze het woordje ‘papa’ zeggen en talloze slapeloze nachten.” Kortom: alles wat bij het vaderschap komt kijken. Jan is maar wat blij met z’n papieren baby. “Trots als een pauw!” Benieuwd? Het boek ligt op 15 november in de (digitale) winkels.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jan Versteegh (@jan_versteegh)

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.