Serena Williams toont babybump op The Met Gala 2023 (en ze is niet de enige)

02.05.2023 10:15
Serena Williams Een zwangere Serena Williams met Alexis Ohanian op The Met Gala 2023

Het was genieten geblazen vannacht op The Met Gala 2023. De rode loper van het jaarlijkse modefeest kleurde zwart en wit en bleek weer dé plek voor het bekendmaken van een zwangerschap. Dit jaar toonden niet één, maar twee celebrities trots haar nieuwe zwangere buik.

Het jaarlijkse modefeest stond dit jaar in het teken van de Duitse modeontwerper Karl Lagerfeld, maar blijkt vooral dé plek om de zwangere buik te showen. Zo onthulde tennisicoon Serena Williams haar babybump op de rode loper. Kort voor het gala deelde Williams een foto op haar Instagram over haar zwangerschap. Dat deed ze met een foto en daarbij de tekst: ‘Anna Wintour nodigde ons drieën uit voor het Met Gala’. Het is haar tweede kindje.

Serena bevond zich in goed gezelschap. Ook Karlie Kloss liet weten in verwachting te zijn. Het supermodel is zwanger van haar tweede kindje. Aan Vogue vertelde ze: ‘Dit is de eerste keer dat ik het nieuws deel, dus het voelt heel speciaal.’ Haar eerste kind, Levi, kreeg ze in maart 2021.

Van Rihanna wisten we al langer dat ze in verwachting is. Maar ook zij toonde vol trots haar buik. Ondanks dat haar lichaam werd bedekt door een cape volledig bezaaid met bloemen (van wel vijfhonderd bloemblaadjes!) zag haar zwangere buik er prachtig uit. Een bijzondere jurk met een mysterieuze tint. Een beetje zoals de zangeres zelf. Tegen Entertainment Tonight vertelt de zangeres: “Het is zo anders dan de eerste. Ik heb weinig trek, ik ben heel erg misselijk. Alles is anders, maar ik voel me goed. Ik voel me goed en ik zit vol energie.”

Rihanna op The Met Gala 2023 in New York. Bron: Getty Images