Naast je brave tompouce: HEMA verkoopt vanaf vandaag seksspeeltjes

13.12.2022 09:47
hema x easytoys

Naast je brave tompouce en je pyjama, kun je nu ook bij HEMA seksspeeltjes vinden. Gewoon, naast de make-up. Het warenhuis heeft de handen ineengeslagen met Easytoys en gaat mee met haar tijd.

Tussen de oogschaduw en schoolspullen vinden klanten nu ook onder meer vibrators en erotische geschenkset. De nieuwe lijn werd door EasyToys speciaal ontwerpen voor HEMA. EasyToys is de marktleider in Europa op het gebied van erotische artikelen. ” Als íets bewijst dat sekstoys inmiddels een maatschappelijk geaccepteerd fenomeen zijn, dan is het wel dat ze nu in de schappen van de HEMA liggen.” vertelt Eric Idema, CEO van EasyToys-moederbedrijf EQOM Group.

Je hoeft niet lang te zoeken in de winkel want de nieuwe collectie wordt niet verstopt achter in het schap. De nieuwe lijn is gemakkelijk te vinden in het Mooi-en-Gezond schap. Daar vind je de rabbitvibrators, bulletvibrators, vibrerende eitjes, giftsets, condooms, flesjes glijmiddel en  massageolie. Deze zijn ook te verkrijgen via de website van HEMA.

HEMA en Easytoys willen de boodschap uitbrengen dat seksuele gezondheid de normaalste zaak van de wereld is. Tamara van Geest, unitmanager bij HEMA: “Seksueel plezier is onderdeel van je mooi en gezond voelen. Het is iets dat wij bij HEMA zien als iets heel gewoons. Daarom past het ook goed bij ons om deze intieme speeltjes nu op een toegankelijke manier te verkopen.”

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel
*Lees elke maand als eerst Kek Mama
*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.