Gigi Hadid en dochtertje Khai genieten samen in De Efteling

01.08.2023 17:05
Gigi Hadid, Khai Bron foto: Instagram Gigi Hadid

Gigi Hadid (28) geniet met haar dochtertje Khai (2) van een heerlijke zomer op Hollandse bodem, bij de Nederlandse familie van het topmodel. En daar hoort uiteraard ook een bezoekje aan De Efteling bij.

Via Instagram deelt het topmodel een reeks kiekjes van zichzelf en haar peuter. Ze schrijft erbij: ‘beste zomer’. Op de foto’s is te zien hoe ze samen met Khai geniet van pannenkoeken, ijsjes, het plukken van bosbessen én een bezoekje aan De Efteling.

De 28-jarige dochter van de Nederlandse Yolanda Hadid (59) vertelde eerder aan Vogue over haar bijzondere jeugdherinneringen in Nederland. Ook heeft ze een bijzondere connectie met het attractiepark. “Mijn familie komt uit Kaatsheuvel, dus De Efteling was vaste prik als we in Nederland waren. Het brengt me terug naar mijn kinder- en tienerjaren. Als ik daar ben krijg ik direct weer dat geluksgevoel dat ik ook had als kind.” 

Efteling fan

Gigi is zó dol op het park dat ze zelfs toegaf dat De Efteling haar inspireert op werkvlak. “Ik denk dat mijn liefde voor setdesign bij de Efteling ontsprongen is. Ik vond als kind de Droomvlucht zo betoverend: de bloemen, de elfjes, ik wilde er wonen. Ik dacht daar: dit heeft iemand gecreëerd, bedacht en tot leven gebracht. Dat is natuurlijk ook wat je doet als je een shoot optuigt of voor de camera staat, je probeert een visie en een wereld te vertalen.” Hoe bijzonder dat Gigi deze bijzondere herinneringen nu met haar tweejarige dochter kan delen. 

Co-ouderschap

Gigi kreeg dochtertje Khai samen met haar ex Zayn Malik, bekend van One Direction. Eén jaar na de geboorte van het meisje besloot het koppel te scheiden. Ze hebben nu een co-ouderschapregeling.

Naar verluidt zou Gigi’s moeder Yolanda iets met de break-up te maken hebben. Zayn zou Yolanda tegen een dressoir hebben geduwd en haar een ‘fucking Dutch slut’ hebben genoemd. In de podcast Call Her Daddy deed hij het voorval af als ‘familieproblemen’. Al heeft hij er wél een cursus woedebeheersing en 360 dagen voorwaardelijk aan te danken.