Gigi Hadid is bevallen van een dochter: ‘We zijn verliefd’

24.09.2020 08:12
gigi_hadid

Gigi Hadid en haar vriend Zayn Malik zijn ouders geworden. De twee deelden het mooie nieuws in de nacht van woensdag op donderdag op social media.

‘Ons kleine meisje is er, gezond en prachtig’, aldus het voormalig One Direction-bandlid bij een foto waarop de baby zijn vinger vastpakt. ‘Ik probeer onder woorden te brengen hoe ik me voel op dit moment, maar dat lijkt onmogelijk. De liefde die ik voel voor dit piepkleine mensje is groter dan ik kan bevatten. Ik ben dankbaar dat ik haar mag kennen, trots dat ze van mij is en dankbaar voor het leven dat we samen zullen delen.’ Gigi zelf schrijft: ‘We zijn zo verliefd.’

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our girl joined us earth-side this weekend and she’s already changed our world. So in love??

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid) op

 

Yolanda Hadid

De ouders van Gigi lieten de afgelopen week al een paar keer weten reikhalzend uit te zien naar de geboorte van hun eerste kleinkind. Haar moeder, het Nederlandse oud-topmodel Yolanda Hadid, plaatste dit weekend een foto op Instagram waarop ze haar hoofd op de buik van Gigi laat rusten, en schreef daarbij: ‘Ongeduldig wachten tot haar engeltje geboren wordt.’ Haar ex-man deelde een paar dagen eerder al een briefje aan zijn kleindochter op Instagram, dat hij later overigens weer verwijderde.

 

Lees ook
Deze kinderen lijken sprekend op hun celebrity-moeders >

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >