Foutje, bedankt: Kleuter bestelt voor meer dan 3000 dollar (!) op Amazon

03.04.2023 16:06
Beeld: CNN/Twitter

Jessica Nunes denkt de volgende keer wel even drie keer na, voordat ze haar dochter Lila (5) haar telefoon geeft in de auto om spelletjes te spelen. Het meisje bestelde tijdens het ritje namelijk voor meer dan 3000 (!) dollar op Amazon. “Ik wilde gewoon een motor”, zo vertelt het meisje tegen CNN.

En daar bleef het niet bij: de pakketbezorger bleef maar komen. Zo werden er onder meer tien  kindermotoren (vijf roze en vijf blauwe), tien paar cowboylaarzen en een Jeep geleverd. De kleine big spender verklaart: “Ik wilde die dingen gewoon”. Het bestellen was kinderspel voor Lila. “Je duwt op de gele knop en dan op de bruine knop.”

“Ik wilde die dingen gewoon”

Katsjing!

Moeder Jessica kon zich niet herinneren dat zij een kindermotor had besteld, laat staan tien, en nam direct contact op met Amazon. “Ik heb opgezocht wanneer de bestelling geplaatst is, en dat was toen (in de auto, red.) Dus hier is geen sprake van fraude. Ze heeft dat allemaal echt zelf besteld.” Normaal gesproken konden de bestellingen niet geannuleerd worden, maar in dit geval maakte Amazon een uitzondering.

Boos is Jessica niet. Ze noemt het een ‘leermoment’.

 

Bron: CNN