Famke Louise pakt muzikale carrière weer op: ‘Het eerste jaar met onze baby is een intensieve periode geweest’

12.01.2023 13:48

‘Eindelijk! Na twee jaar kan ik weer doen wat ik het liefste doe en dat is MUZIEK MAKEN! De zwangerschap en natuurlijk het eerste jaar met onze baby zijn intensieve periodes geweest.’ Deelt Famke Louise op Instagram. 

Na zich twee jaar volledig op haar gezin te hebben gefocust, is Famke Louise terug met nieuwe muziek, een nieuwe sound én een nieuw platenlabel. Famke heeft getekend bij ROQ ‘N Rolla Music, een Amsterdams label opgericht door de twee vrienden Babek Arjang Far en Tim Kimman (Jebroer).

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FAMKE LOUISE (@famkelouise_)

Fans hoeven niet lang te wachten op nieuwe muziek, haar comebacknummer ‘In Het Donker’, komt aanstaande vrijdag uit. Het nummer draagt ze op aan de twee belangrijkste mannen in haar leven: haar vriend Denzel en zoontje Nówie. ‘Nu heb ik meer tijd en ruimte gevonden om op te pakken waar mijn hart sneller van gaat kloppen”, schrijft ze op Instagram.

In januari beviel Famke van haar eerste kindje. ‘Het was een pittig proces om na de zwangerschap terug te gaan naar mijn kern en mijn gevoel te volgen. Ik ben en blijf Famke Louise, maar dan weer een stuk volwassener en natuurlijk als moeder. Met mijn muziek en verhaal wil ik anderen inspireren en motiveren om hoe dan ook, in welke situatie je ook zit, nooit je dromen aan je voorbij te laten gaan. Ook al lijkt dat soms heel moeilijk, dat weet ik ook.’

Bron: Instagram

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel
*Lees elke maand als eerst Kek Mama
*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.