Spannende sneak peek: Efteling’s nieuwe attractie ‘Danse Macabre’

11.07.2024 15:19

Halloween mag dan nog lang niet voor de deur staan, maar de Efteling geeft ons alvast een voorproefje van hun gloednieuwe attractie Danse Macabre.

Vanaf 31 oktober kunnen 108 dappere (kleine) gasten tegelijk plaatsnemen in de magische banken om gezamenlijk hun lot te omarmen, dansend op de klanken van de Danse Macabre. De nieuwe attractie behoudt enkele nostalgische elementen van het oude Spookslot, waaronder de mysterieuze kaarsenhouders en de dansende balustrades.

Lees ook – Samyra: ‘Wij gaan niet naar de Efteling, maar naar de kinderboerderij’

Danse Macabre

In Danse Macabre, geïnspireerd door het beroemde muziekstuk, word je meegenomen in een betoverend verhaal met de onvergetelijke muziek uit het Spookslot als rode draad. Met een mysterieus decor en een indrukwekkend attractiegebouw van 20 meter hoog, belooft dit een griezelige ervaring te worden. De Efteling deelt alvast een voorproefje:

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.