Eerste Lang Leve de Liefde-baby is geboren (en zo heet-ie)

03.08.2022 11:48
korte babynamen

Feest bij Melvin en Xanegay uit Lang Leve de Liefde: in juli is hun zoon geboren. En daarmee is de allereerste baby van het succesvolle datingprogramma een feit.

‘Wij zijn de trotse ouders & broers van Xion’, schrijft het stel op Instagram bij een geboortekaartje. ‘Het geluk kan niet meer op in ons gezin.’ Het jochie draagt de naam Xion, wat je uitspreekt als Lion, de Engelse vertaling van leeuw.

Lang Leve de Liefde

Melvin en Xanegay leerden elkaar kennen in het SBS-programma Lang Leve de Liefde, waarin singles minimaal 24 uur en maximaal vier dagen met elkaar doorbrengen. Opvallend is dat ze het in de villa helemaal niet zo lang met elkaar uithielden. De twee gingen ieder hun eigen weg. Na de opnames sprong de vonk tóch over. Eind goed, al goed. “Wij zijn nog steeds zo gelukkig samen; PURE LIEFDE”, aldus het stel. “Dat is nu ook te zien in onze nieuwe prachtige zoon. De boys genieten ook volop van hun broertje.” Xanegay heeft al twee zoons uit een eerdere relatie.

Lees ook: Married At First Sight-koppel Chantal en Nikolai ouders geworden van tweeling

Wil je nog meer mooie en herkenbare verhalen van mede-mama’s lezen? Neem nu een abonnement en ontvang Kek Mama elke maand als eerst op jouw deurmat.