Wil je zien: Anna Nooshin bevallen en deelt eerste beelden van dochter

04.02.2024 11:23
Beeld: Instagram

Anna Nooshin en Thijs Boermans zijn ouders geworden van hun eerste kind. Op Instagram delen ze de eerste beelden van hun dochter Nala.

Anna schrijft: ‘Welkom op deze wereld baby Nala. Ik werd geboren op de dag dat jij geboren werd’.

Het stel is overspoeld met lieve reacties waarop Anna reageert in een story. “We hebben de afgelopen tijd lekker in alle rust en stilte van haar kunnen genieten (ze is niet vandaag geboren), en dus fijn in een privébubbel kunnen bijkomen. Nu iets meer gewend aan new born life en iedere dag aan het ontdekken hoe wonderlijk het is.” Ze bedankt haar volgers voor de felicitaties en alle support van de afgelopen maanden. “De bevalling is in alle opzichten een droom geweest en zo’n mooie ervaring. Ik had het me niet beter kunnen wensen. Nala maakt het goed en wij ook.”

Aan zwangerschapsverlof, zo lekker met de pootjes omhoog, deed de influencer niet. Tot het laatste moment liet ze zich overal zien. Zo stal ze laatst nog de show met haar bump in een prachtige creatie van Viktor & Rolf tijdens de Paris Haute Couture Week. Tijdens haar hele zwangerschap deelde ze veel buikcontent, soms iets té volgens kritische volgers.

“De bevalling is in alle opzichten een droom geweest”

Fucking eng

Het is het eerste kind voor Anna en Thijs, die hun relatie bevestigden met de zwangerschap. Thijs zei daar eerder over: “Ik heb iemand gevonden die bij mij zo veel geluk naar boven haalt, dat het allemaal goed genoeg voelt om een kleintje de wereld op te zetten. En dat is zij. Maar ik vind het fucking eng.”

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat