Goed vermaak: ‘Een huis vol’ keert deze zomer terug op tv

04.07.2022 17:40
Foto: KRO-NCRV

Een huis vol-liefhebbers opgelet: binnenkort kun je weer genieten van een aantal gezinnen uit het populaire programma. In de zomer keren een aantal bekende gezichten namelijk terug op tv.

En ook een nieuw gezin maakt z’n entree.

Bekende families

In de zomereditie van Een huis vol krijgen we opnieuw een kijkje in het leven van de familie Buddenbruck, die nu in Duitsland woont. Moeder Thaila volgt naast haar kapsalon een avondopleiding. Aan vader Rob de taak om het gezin van negen thuiswonende kinderen in goede banen te leiden. Iven en Cynthia wonen in Amsterdam, maar zoeken een vakantiehuis om samen met hun zeven kinderen tot rust te komen. Bij de familie Jelies is het groot feest, want ze organiseren een Sweet Sixteen voor dochter Jennie. Maar het is niet altijd leuk: met de huidige prijzen is het soms flink puzzelen met de uitgaven.

Lees ook: Negen kinderen in drie jaar tijd: ‘De chaos van een groot gezin werkt voor ons’

Even voorstellen

Drie bekende gezinnen keren terug, maar we maken in de zomereditie ook kennis met de familie Zeldenrust – hóe toepasselijk – met acht kinderen. Ze staan ook wel bekend als de 10 J’s, want moeder Jantina en vader Jozua gaven hun kinderen allemaal een naam met de letter J. Jozua werkt op de binnenvaart en is vaak van huis, maar als de kinderen vakantie hebben gaan ze aan boord. Dat kan alleen maar geweldige beelden opleveren, toch?

Een huis vol is vanaf dinsdag 26 juli twee weken lang om 19.00 uur te zien op NPO 1.

Wil je nog meer mooie en herkenbare verhalen van mede-mama’s lezen? Neem nu een abonnement en ontvang Kek Mama elke maand als eerst op jouw deurmat.