Dochtertje Mascha Feoktistova heeft RS-virus: ‘Heel intens allemaal’

28.04.2022 15:47

Het was flink schrikken voor YouTuber en ondernemer Mascha Feoktistova: haar dochter Mila (1) heeft het RS-virus. Op Instagram geeft ze een update over haar gezondheid.

“Wij zijn gisteren twee keer naar het ziekenhuis geweest met onze dochter, die al een aantal dagen ziek is”, schrijft Mascha op Instagram Stories.

RS-virus

Na een eerste bezoek aan het ziekenhuis – Mila ademde toen snel en takelde af – kregen ze de boodschap om ‘lekker uit te zieken’. Een paar uur later ging het meisje hard achteruit en kreeg ze hoge koorts. “Terug naar het ziekenhuis – extreem hoge hartslag, ademhaling heel snel (was die ochtend 25 per minuut en nu 26 per halve minuut)”, gaat Mascha verder. Na onderzoek blijkt Mila het RS-virus te hebben, een verkoudheidsvirus.

Lees ook: Mascha Feoktistova brengt dochter (1) niet meer herkenbaar in beeld

Thuis uitzieken

Inmiddels is Mila weer thuis, maar het was behoorlijk heftig. “Op het randje van opname met sondevoeding. Echt heel intens allemaal. En vooral zo vreselijk zielig voor haar”, schrijft Mascha. In overleg met de dokter mag haar dochter – met medicijnen en de arts ‘op speed dial’ – thuis uitzieken. “Heftige nacht. Maar het komt goed”, aldus de YouTuber. Tot slot adviseert ze moeders om altijd naar hun gevoel te luisteren. “Bij twijfel gewoon altijd je instinct volgen en nogmaals de dokter bellen.”

Nog meer Kek Mama? Volg ons op Facebook en Instagram