Dochter Maartje Paumen met ambulance afgevoerd: ‘Doe dit alsjeblieft nooit meer’

07.03.2023 13:28
Beeld: Instagram

De vijf maanden oude dochter van oud-hockeyster Maartje Paumen en haar verloofde Savannah is afgelopen weekend twee keer afgevoerd met de ambulance. Het gaat inmiddels goed met de kleine meid, maar de schrik zat er goed in.

Savannah deelt op Instagram haar verhaal.

“Lief klein meisje.. doe dit alsjeblieft echt nooit meer. Wat heb jij ons dit weekend laten schrikken. Tot twee keer toe stond er een ambulance voor de deur. De tweede keer was dan ook echt de allerlaatste keer! Het gaat nu goed met onze kleine schat, écht heel erg goed en dat is ook alles wat wij hierover willen delen. Nog nooit hebben wij in onze levens het 112-nummer moeten draaien en dit zijn wij dan ook nooit meer van plan.”

Zorghelden

Savannah schrijft dankbaar te zijn voor het zorgpersoneel. “Volgens ons mogen onze helden, want dat zijn ze echt, wel wat meer aandacht en liefde verdienen.” Ze vervolgt: “Wij zijn zo dankbaar voor de hulp die wij hebben mogen ontvangen van de lieve mevrouw aan de telefoon die aan de lijn bleef tot het ambulance team er was tot aan de kinderartsen en alle assistenten die er voor ons waren.Wees lief voor deze mensen, dat verdienen ze stuk voor stuk.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Savannah (@savannahhamming)