Dennis Weening schrikt van de make-up van zijn dochter: ‘Je bent pas acht!’

12.12.2023 15:57
Dennis Weening schrikt van de make-up van zijn dochter: 'Je bent pas acht!'

Dennis Weening uit zijn verbazing in een video op Instagram. Zijn dochter Charlie (8) heeft haar kleren voor de volgende dag klaargelegd én een boel make-up. Daar schrikt de presentator nogal van.

“Voordat Charlie naar school gaat heeft ze haar voorbereidingen getroffen”, zegt Dennis in de video. Op de grond van Charlie’s kamer ligt een outfit klaar. Op de outfit ligt een berg make-upproducten. “Even serieus, acht jaar, dit is toch niet normaal?”

Dennis Weening is verbaasd

Charlie denkt daar heel anders over. “Wat, pap? Mijn make-up ligt klaar voor morgen.” “Make-up? Je bent acht”, reageert Dennis. “Boeien! Ik word ook ouder!”, vindt Charlie. “Dat is waar, en een goede voorbereiding is het halve werk”, besluit Dennis. Bij zijn video schrijft hij: “Hoop niet dat ik de moedermaffia achter me aan krijg, maar ik geloof wel in de vrijheid en creativiteit van mijn meisjes.”

Reacties

De volgers van Dennis moeten erg lachen om de kleine Charlie: “Heerlijk dit! Ik heb exact zo’n exemplaar hier ronddrentelen. Zo leuk om ze te zien veranderen, ouder worden en elke dag nog net even een schepje meer bijdehand te zien worden”, schrijft een volger. Ook anderen herkennen het: “Mijn dochter van vijf wil al make-up op naar school”, wordt er geschreven. “Doet mijn 9-jarige dochter ook hoor”, schrijft een ander.

Nog meer Kek Mama? Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >