Te kleine rompertjes en hoogwaterbroeken? Zo help je andere moeders ermee

05.04.2024 14:10
because we carry Bron: Unsplash

Liggen die veel te kleine rompers, hoogwaterbroeken en sokjes te verstoffen in de kast? Help nu mama’s en hun kinderen in nood door te doneren aan Because We Carry. Zij zamelen tot 11 april baby- en kinderkleding in.

Steeds meer families vluchten weg voor de oorlog. Moeders die vluchten om hun kind een beter leven te geven en alles achterlaten om in Nederland onderdak te vinden. Een speentje, een kinderwagen, een schone romper en speelgoed, dat hebben ze niet. Wil jij deze mensen helpen? Breng je baby- en kinderkleding dan naar een inzamelpunt van Stichting Because We Carry. Deze stichting bestaat uit een kleurrijke community met meer dan 100 duizend vrouwen. Zij willen deze dappere moeders een hart onder de riem steken door hen de spullen te geven die hun kinderen juist nu zo hard nodig hebben.

Hoe kan ik helpen?

Tot 11 april heeft Because We Carry een actie waarin je pakketten met kinderkleding naar een inzamelpunt kunt brengen. Doe er een goed leesbaar kaartje bij en zet erop of het pakket bedoelt is voor een jongen of meisje (Boy/Girl). Doe er vervolgens een stevige strik omheen. Het is natuurlijk belangrijk dat de kleding fris en schoon is. Ook mogen er geen gaten in zitten. Breng nu je oude kinderkleding naar jouw dichtstbijzijnde inzamelpunt.

Let op: op sommige inzamelpunten is 11 april niet de einddatum, dus kijk goed wat er bij jouw dichtstbijzijnde locatie aangegeven staat. Daarnaast zijn buggy’s en kinderwagens ook van harte welkom.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.