Babynieuws: Myron Koops en Enzo Knol ouders geworden van zoon

04.05.2024 14:52
Beeld: Instagram

Myron Koops en Enzo Knol zijn op 1 mei de trotse ouders geworden van hun zoontje. Op Instagram deelt het stel de eerste foto’s.

Het jochie luistert naar de naam Riven Khen Knol.

Over de bijzondere naam vertelde de kersverse moeder eerder aan Kek Mama dat het nog best een zoektocht was. “We maakten eerst allebei een lijstje met vijf namen en hielden die geheim voor elkaar. Ik had bedacht dat we die dan op een speciaal moment met elkaar zouden vergelijken. Vinden we dezelfde mooi? Denken we in dezelfde richting? We hielden de lijstjes naast elkaar en… kozen er geen een, haha. Sommige namen waren op papier heel mooi, maar als je ze dan hardop uitsprak.. vonden we het helemaal niets. Op internet zag ik er uiteindelijk één voorbij komen in zo’n namenlijstje waarbij ik meteen dacht: dit is ‘m. Enzo vond ‘m ook meteen supermooi.”

Lees hier het hele interview met Myron: ‘Ik vind de zwangerschap mentaal heel pittig’ >

Thuisbevalling

Op de fotoreeks zien we Myron in het bevalbad. Het lijkt er dus op dat het gelukt is om thuis te bevallen, iets waar Myron erg op hoopte. Hierover zei ze eerder: “Thuis voel ik me op mijn gemak en kan ik het makkelijkst mijn eigen bubbel creëren. Ik zit nu dagelijks in bad, dat vind ik heerlijk, dus ik heb het bevalbad al besteld. Ik heb dit plaatje in mijn hoofd en ik hoop dat het lukt, maar ik laat het ook maar op me afkomen. Enzo en ik zijn daarin allebei heel nuchter: fijn als het zo kan, maar het gaat zoals het gaat. Ik kijk er vooral heel erg naar uit. Eng vind ik het niet.”

Knolpower

Of de kleine Riven ook dagelijks op YouTube te zien zal zijn, is nog onbekend. Myron: “We leggen alles vast, de héle bevalling, maar wat we ervan gaan gebruiken weten we niet, haha. We zullen onze zoon niet geheim houden, we zijn straks vast zo supertrots dat we hem aan de hele wereld willen zien. Zo denk ik ook dat we voorkomen dat mensen er alles aan doen om stiekem een foto te maken. Ik wil daar niet bang voor hoeven zijn als ik met mijn kind in de kinderwagen over straat loop. Hoe we het precies gaan aanpakken, weten we nog niet.”

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.