Hoogzwanger en high fashion: Anna Nooshin showt babybuik in Parijs

25.01.2024 17:00
Beeld: Instagram

Het zijn de laatste loodjes voor Anna Nooshin, maar dat betekent niet dat de mommy to-be met de pootjes omhoog zit. Niet Viktor & Rolf, maar de influencer steelt de show in Parijs.

Dat je je laatste zwangere weken niet in een huispak hoeft door te brengen (mag natuurlijk wel), maakt Anna Nooshin wel duidelijk in haar laatste video. Ze is in de stad van de liefde (en de mode) voor de Paris Haute Couture Week en maakt haar opwachting in een witte V&R Jurk waarin haar prachtige buik de aandacht trekt.

Dat de influencer d’r bump weet te stylen, weten we. Zeer regelmatig trakteert ze haar volgers op preggo-outfits waar een beetje zwangerschapscollectie naast verbleekt. En waarom ook niet? Ze is prachtig!

Lees ook – Zwangere Anna Nooshin bijt van zich af na kritiek: ‘Er komt nog meer buikcontent aan!’ >

Anna Nooshin verwacht haar eerste kind met acteur Thijs Boermans. Wanneer ze precies is uitgerekend is niet bekend. Maar dat het kind de fashiongenen heeft van pa en ma, kan bijna niet anders.

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.