Zwangere Anna Nooshin bijt van zich af na kritiek: ‘Er komt nog meer buikcontent aan’

19.12.2023 12:36
Anna Nooshin

Anna Nooshin zit momenteel in het derde trimester van haar zwangerschap en ze is maar wat trots op haar babybuik. En terecht, als je het ons vraagt! Helaas is niet iedereen blij met de foto’s en video’s die ze van haar buik deelt.

Anna Nooshin ontvangt kritiek

De trotse Anna is actief op Instagram en TikTok en laat daar maar wat graag haar groeiende buik zien. Ook deelt ze met haar volgers wat ze draagt en welke producten ze gebruikt in het derde trimester van haar zwangerschap. Vooral haar outfitvideo’s worden door haar volgers enthousiast ontvangen, maar er zijn natuurlijk altijd mensen die iets negatiefs te zeggen hebben. Anna pikt het niet langer en bijt van zich af.

‘More buikcontent to come’

Op Instagram Stories deelt ze een screenshot. Daarop is te zien dat iemand haar een berichtje heeft gestuurd. “Je overdrijft echt te veel met die buik van je, alsof je de eerste of laatste vrouw op aarde bent die een kind draagt”, wordt er geschreven. Anna antwoordt: “Oef meid, ontvolg lekker, scheelt je geklaag. More buikcontent to come namelijk, joejoe.” Ze schrijft er bij: “Ook nog steeds nul ruimte voor citroentjes.” Hiermee doelt ze op zure reacties.

Relatie

Anna en haar vriend Thijs Boermans verwachten samen hun eerste kindje. In augustus maakten ze de zwangerschap bekend. De twee houden hun relatie graag zo privé mogelijk én houden het geslacht van het kindje en de uitgerekende datum geheim. Wel wijst alles erop dat het niet heel lang meer gaat duren.

Voor iedereen die -net als wij- wél van al die mooie buikcontent geniet, hier wat mooie posts van Anna op een rij:

Nog meer Kek Mama? Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief