
Yolanthe: ‘Hij stond daar, zijn kleine handje op de kist, tranen over zijn wangen’
Yolanthe Cabau woont met zoon Xess (9) in Los Angeles. In deze column deelt ze haar ervaringen als single moeder en carrièrevrouw.
Oh, die maandag… Dankzij de nodige opstartproblemen is het een kunst om een gezonde maaltijd op tafel te toveren. Gelukkig deelt orthomoleculair therapeut Bezhwen een lekker en voedzaam recept.
Op hectische dagen is deze heerlijke bulgursalade een absolute winnaar. Met slechts een paar ingrediënten zet je binnen mum van tijd een verrukkelijke en voedzame maaltijd op tafel. Laat je verrassen door de subtiele kerriesmaak in de bulgur. En als je wat extra eiwit wilt, voeg gewoon wat gegrilde kip of tofu toe.
Ingrediënten
Voor de salade:
● 2 kopjes bulgur, gekookt in kerriekruiden
● 2 tl kerriekruiden
● 1/2 kopje granaatappelpitjes
● 1 kopje verkruimelde feta
● 1 kopje gehakte komkommer
● 1/2 kopje gehakte muntblaadjes
● 1/2 kopje gehakte selderij
● 1/2 kopje zonnebloempitten en pompoenzaden
● Eetbare bloemen (optioneel)
Voor de dressing:
● 50 ml olijfolie
● sap van een halve citroen
● zout en peper naar smaak
Ook lekker – Dit snelle recept voor de lunch is rijk aan vezels, vitamines en minarelen
Bereidingswijze:
Meer inspiratie opdoen? Volg Bezhwen op Instagram!
In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.