
Jolien: ‘De ene bil na de andere tiet schoot eruit tijdens het gevecht’
Lekker afkoelen in de zee of het zwembad staat garant voor dikke pret, maar soms ook voor dikke tranen – van het lachen of van het huilen.
Ramadan is een tijd van vasten, reflectie en samenzijn. Het is ook een moment om met dankbaarheid en liefde te genieten van heerlijke maaltijden. In deze Ramadanserie duiken we de keuken in met 10 heerlijke recepten uit het 100 Ramadanrecepten kookboek van Elisabeth Scholten en Aicha El Abdi.
Kadaif ken je misschien van kunefe, maar wist je dat je er nog veel meer lekkers mee kunt maken? Dit dessert is het bewijs! Krokante, goudbruine kadaif gecombineerd met een romige karamelroom en een crunchy topping van pistache. Makkelijk, snel én mega lekker.
Kadaif kun je bij Turkse winkels kopen.
Voor nog meer recepten: lees het boek 100 ramadanrecepten van Elisabeth en Aicha.
Ga voor me-time met Kek Mama Magazine!