Stiekeme flirts: ‘Een onschuldige kus mondde uit in stomende vrijpartijen’

02.08.2023 12:31
stiekeme zomerflirts

Zon op je hoofd en vlinders in je buik: niets heerlijker dan een zomerse flirt, ook als is-ie nog zo vluchtig.

Dorine (40) heeft een relatie en is moeder van drie kinderen (12, 10 en 8).

“Wat een uitkomst, zo’n alleenstaandenvakantie. Terwijl mijn kinderen werden beziggehouden door het animatieteam en vriendjes, kwam ik voor het eerst in de twee jaar dat ik single was weer eens aan mezelf toe. En aan ongegeneerd wijnen met andere single ouders trouwens, wat avond na avond tot de beste campingfeestjes leidde.

Eén vader viel op de eerste dag al op. Hij was de stille van de groep, maar duidelijk degene met diepe gronden. Toen ik hem op de derde avond goed aan de praat kreeg, eindigden we zoenend op een campingpaadje.

Ik denk niet dat het toeval was toen hij de volgende ochtend op hetzelfde moment ging douchen. ‘Hier is nog een hokje vrij’, flapte ik eruit. Wat met een onschuldige kus begon, mondde de rest van de vakantie uit in letterlijk stomende vrijpartijen. Onze kinderen zijn inmiddels stiefbroertjes, wij officieel verloofd.”

Lees ook – Stiekeme zomerbekentenissen: ‘Alleen in de zomer zoeken mijn grote liefde en ik elkaar op’ >

Mama mist jullie enórm

Elfriede (37) is gescheiden en moeder van een zoon (7) en dochter (5).

“Het was de eerste zomer na mijn scheiding en mijn kinderen gingen op vakantie met hun vader, twee hele weken lang. Ik besloot die periode vol te proppen met werk en afspraken, maar mijn vriendinnen gingen allemaal zelf op vakantie. In een verdrietige bui besloot ik Tinder te installeren. Die eerste avond had ik al vijf matches. Een van hen bleek praktisch om de hoek te wonen.

“Voor het eerst in tijden hoorde ik mezelf weer lachen”

‘We kunnen nog wel uren chatten’, stuurde hij, ‘maar waarom doen we morgen niet gewoon een wijntje?’ En zo wandelde ik met knikkende knieën het terras op in een zomerjurk. Mijn date bleek vermakelijk gezelschap; voor het eerst in tijden hoorde ik mezelf weer lachen, ik voelde me op en top vrouwelijk.

Wat twee weken ellende zou worden, werd een hartstochtelijke zomerliefde. We aten, dronken, lachten, vreeën. De dagen vlogen voorbij. Toen de kinderen thuiskwamen, was voor mij het avontuur over. Toch spreek ik Mark, mijn zomerse remedie tegen hartzeer, nog steeds. Hij blijft altijd een beetje bijzonder.”

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel
*Lees elke maand als eerst Kek Mama
*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.