‘Zo geil als in die zomer was ik al lang niet meer geweest’

24.07.2023 15:35
geile zomerflirts Beeld: Getty Images

Stiekem naar de buurman kijken tot zoenen met een beste vriendin: tuurlijk willen we allemaal zo eerlijk mogelijk door het leven gaan. Maar de zomer brengt soms onvermoede kanten in ons naar boven.

Asnina (34), moeder van Kahleigh (6) en Gavin (4): 

“Twee jaar geleden, na een balorige avond vol witte wijn op het strand, het ultieme gevoel van vrijheid en zand tussen mijn tenen, zoende ik zomaar met een van mijn beste vriendinnen. Gewoon, toen onze mannen even naar de wc waren.

Het was gek, maar… ontzettend lekker en spannend. We hebben het er nooit meer over gehad, maar toch ben ik sindsdien extra nieuwsgierig naar wat de komende gekke zomeravonden weer gaan brengen.”

Wat zien ik?

Annet (43) moeder van Chinou (9) en Jimmy (4):

“In die zomer stond ik echt… aan. Ik weet niet precies waardoor het kwam. Misschien had het te maken met het bevrijde gevoel na de lockdown; na maanden van opsluiting leek in de zomer alles weer even te kunnen en te mogen. Of kwam het door het feit dat onze zoon óók voor het eerst naar school ging, waardoor het heel voorzichtig leek alsof ik mijn oude leven weer terugkreeg?

“Het maakte niet uit wie ik voor me had, ineens had elk contact wel iets sensueels”

Dat in combinatie met het hete weer deed iets met mijn energie, het was alsof ik wakker werd en de wereld ineens met andere ogen bekeek. Alsof ik mannen weer zág. Maar ook mezelf, door hun ogen. Het maakte niet uit wie ik voor me had, ineens had elk contact wel iets sensueels. Dat had een verslavende werking.

Geen pakketbezorger, bakker of jogger was veilig voor me, bij iedereen ging ik op zoek naar een bepaalde erotische lading, een veelzeggend oogcontact. Een energie die ik vervolgens weer keurig mee naar huis nam. Mijn man wist niet wat hem overkwam die zomer, zo geil had hij me lang niet meegemaakt. Ik kan voor ons allebei alleen maar hopen dat het weer een warme zomer wordt.”

Lees ook – Stiekeme zomerbekentenissen: ‘Alleen in de zomer zoeken mijn grote liefde en ik elkaar op’ >

Even de heg bijsnoeien

Ella (46), moeder van Mats (8), Filein (5) en Bo (4):

“Ik kan niet wachten tot het zomer is. Sowieso vanwege het lekkere weer en de vrolijke sfeer, maar ook omdat onze buren elke zomer naar hun huisje in Frankrijk vertrekken en hun zoon Hugo op hun huis past.

Hugo is een jaar of 22, een vriendelijke vent met een goddelijk lichaam én veel levenslust. Het klinkt een beetje treurig, maar elke zomeravond dat ik, alleen of samen met mijn man, uitgeblust in de tuin plof zodra de kinderen op bed liggen, geniet ik van het plezier van onze tijdelijke buurjongen.

“Elke zomeravond geniet ik van het plezier van onze tijdelijke buurjongen”

Met een groep – eveneens aantrekkelijke – vrienden en wat vriendinnen zit hij hele avonden te barbecueën, te drinken en te lachen. Dwars door de heg vóel ik de jeugdige onbezonnenheid, hun onderlinge seksuele spanning en herleef ik die geweldige tijd een beetje. Ook de volgende ochtend is het prijs, want dan ruimt de buurjongen vaak met ontbloot bovenlijf de rotzooi in de tuin op. Prima uitzicht.”

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel
*Lees elke maand als eerst Kek Mama
*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.