Yes Sir

31.10.2016 14:53

Als je doelloos door Londen slentert en zin hebt in kussen, knijpen, zuchten, happen, kun je maar een ding doen. Op Tinder een lekkere kerel zoeken. Lees wat er gebeurt als je dat doet in dit erotische verhaal van Anke Laterveer.

Hoe laat is het? Vier uur pas. Ik verveel me dood. Ik kijk om me heen. Toen ik deze kamer boekte, zag het er op internet een stuk aantrekkelijker uit. De werkelijkheid is dat het tweepersoonsbed nog niet eens een twijfelaar is en dat je zittend op de wc ook meteen kunt douchen. Ik had hier meer van verwacht.

Ik open de map die op mijn bureau ligt. ‘Welcome to London’, staat er. En de foto van een heel blij blond meisje dat Karen heet en namens de school vandaag vast een uitje zal begeleiden. Ik zucht. Voor mijn werk volg ik komende week een cursus Business English. Niet omdat ik nou echt Engelse les nodig heb, maar meer omdat ik van mijn manager iets met mijn opleidingsbudget moest doen en ik weleens naar Londen wilde. Dat was nog een heel gedoe, want als je eenmaal een kind hebt, kun je niet zomaar weg, maar opa en oma brachten uitkomst. Mijn zoon is lekker een weekje logeren. En nu ben ik dus hier. Op deze hotelkamer in een hotel voor buitenlandse studenten. Ik kijk nog eens naar het blije hoofd van Karen en naar de tekst ernaast. ‘Introduction to London and your group’. Start over een uur. Ik besluit maar te gaan, zoveel beters is er niet te doen hier.

 

Doen waar ik zin in heb

Een uur later loop ik door een straat vlakbij mijn hotel, iPhone in mijn hand, navigatie aan. Waar is die school? Drie keer word ik bijna aangereden. Behoorlijk wennen dat de auto’s hier van de andere kant komen. Dan zie ik een groepje naderen met iemand die onmiskenbaar Karen is. Om haar heen een stuk of vijftien mensen. Vooral mannen, een enkele vrouw. Ze dragen wat sommigen ‘makkelijke kleding’ noemen; polo’s, sportschoenen, buiktasjes, gestroomlijnde zonnebrillen. Zelf noem ik het meestal: ‘afzichtelijke shit die niemand zou moeten dragen’. Ik loop op de groep af. Bekijk ze stuk voor stuk. Ik ben nu vlak bij ze. Ik kijk naar Karen. Zet een stap opzij en laat de groep passeren. Dit wordt het niet. Ik merk morgen wel wie wie is. Met een vreemd gevoel van opluchting loop ik in tegengestelde richting van de groep. Mijn tred steeds verender, hoofd omhoog. Het is zondagmiddag, ik ben in Londen, de zon schijnt en ik kan precies doen waar ik zin in heb.

 

Kussen, knijpen, likken

Halverwege de weg naar de Underground vertraag ik. Ja, ik kan alles doen waar ik zin in heb, maar waar heb ik dan eigenlijk zin in? Sex, daar heb ik zin in. Uren kussen, knijpen, likken, zuigen, happen. Orgasme op orgasme stapelen, bezweet naast elkaar liggen en dan snel weer door. Dat is wat ik wil. De gedachte alleen al maakt dat ik per direct knalrode wangen heb. Maar mijn rode wangen en ik staan in ons eentje midden in een stad waar ik niemand ken, dus dat wordt lastig. Bioscoop dan maar. Een goede tweede. Op het station koop ik een broodje en een ov-kaart. Leuk om zo naar de film te gaan, maar de gedachte aan sex laat me niet los. Iedere langslopende man bekijk ik met een verlangende blik. Hongerig ben ik. Niet het broodje zou ik in mijn mond willen stoppen, maar de harde pik van een man. De man die net langsloopt? Die lange donkere? De jongens in hun voetbalshirts? Of toch die ene die verderop staat te praten, met zijn lange haren en zijn baard? Oh, hij niet. Hij kust opeens het meisje naast hem. Kussen…ik wil ook kussen. Sta ik hier midden op King’s Cross enorm geil te worden in mijn eentje. Ik overweeg terug naar de hotelkamer te gaan. Alleen om klaar te kunnen komen. Maar ik wil geen sex in mijn eentje. Ik wil sex met een man.

 

Tinderen in een vreemde stad

Ik pak mijn telefoon. ‘Connect to network?’ staat er in mijn scherm. Er is hier dus wifi. ‘Accept’ klik ik. En meteen ben ik online. Ik staar naar het witte icoontje met het rode vlammetje op mijn scherm. Tinder. Zal ik? Is het niet heel gevaarlijk om midden in een vreemde stad te Tinderen? Wie weet wat voor gekken ik tegenkom. Aan de andere kant, wat kan het voor kwaad? Ik hoef toch niet meteen af te spreken? Gewoon even kijken wat er hier te vinden is. Wat ik waard ben. Of ze in Londen ook van vrouwen als ik houden. Ik open Tinder. Nog steeds midden op het station. Ik kijk om me heen. Is er iemand die op me let? Niet echt. Ik loop een stukje door en leun tegen een muurtje. De ene man na de andere komt in mijn scherm. Londen stikt van de lekkere mannen. Ik swipe me rot. Die is niks, naar links, die is niks, weer links, links, links en hé, die kan wel naar rechts. Vrolijke krullen en een leuke lach. ‘Artist’ staat erbij. Prima. Ook de volgende is leuk: ‘John, carpenter’, staat er. Gespierde armen heeft-ie. Staat hem goed. Zo swipe ik nog even door. Dan stap ik tevreden de Underground in en verlies ik mijn telefoonbereik.

 

Chatten met de kunstenaar

Bij Leicester Square kom ik weer boven de grond. Knipperend tegen het felle zonlicht kijk ik om me heen. En dan begint mijn telefoon te trillen. Match na match meldt zich op mijn scherm. Zoals ik al had verwacht is de kunstenaar erbij. De carpenter zag het kennelijk niet zitten, die zie ik niet. Ik open een chatscherm met de kunstenaar. Hij is ook online.

 

Funny, rich, dominant

We babbelen wat over Londen en kunst en zijn laatste project. Hij typt traag, dus terwijl ik op zijn antwoord wacht, kijk ik intussen verder op Tinder en like ik nog wat profielen. Allemaal niet echt bijzondere mannen, maar ook niet verschrikkelijk. Tot ik bij Christian kom. Christian heeft een foto van een halfnaakte vrouw met haar handen achter haar rug gebonden als profielfoto. Het is een heel mooi plaatje. Ik merk dat ik me voorstel hoe het zou zijn om zelf die vrouw te zijn. Op de volgende foto staat hij zelf. Blij hoofd, grote zonnebril, brede lach. In zijn tekstje staat: ‘Christian (36) – Funny, rich, dominant’. Mijn hart begint sneller te kloppen. Het ‘rich’ oogt een beetje arrogant, maar verder lijkt dit echt een perfecte man om mijn avond in Londen mee door te brengen. Met trillende vingers swipe ik hem naar rechts. Dan wandel ik rustig richting bioscoop. De kunstenaar ben ik alweer vergeten.

 

Hoe veilig is dit?

Het lukt me slecht me op de film te concentreren. Steeds moet ik denken aan Christian en aan die foto met die vastgebonden handen. Elke paar minuten kijk ik op mijn telefoon of ik al een match heb. En matches heb ik, maar niet met Christian. En dan, vlak voor de aftiteling, komt er weer een match. Christian. Eindelijk. Zodra de aftiteling begint, ren ik de zaal uit, open het chatscherm en zie: ‘Hi! Love your look’. ‘Hi, thanks!’, schrijf ik terug. En meteen kan ik mezelf wel voor mijn kop slaan. Kan ik echt niks beters bedenken? ‘Dus, jij houdt van bdsm en vastbinden, neem ik aan?’ Meteen twijfel ik. Ja, ik heb erover gefantaseerd. En ja, ik heb ook wel wat ervaring, maar niet op de manier die hij lijkt te hebben. Hoe veilig is dit eigenlijk? En zal hij me niet uitlachen als hij merkt hoe weinig ik ervan weet? ‘Yes’, typ ik desondanks zelfzeker. Ik ben in een vreemde stad, ik heb hier niemand, niemand kent mij, ik kan hier zijn wie ik wil.

 

Net als Grey

‘Mooi :)’, verschijnt er vrijwel meteen. Ik heb het warm. Tijd voor een terrasje en even verder babbelen met deze man. Twintig minuten en twee cola light later weet ik dat Christian een zakenman uit Amerika is die al jaren bdsm-ervaring heeft. Ik weet ook wat hij lekker vindt en wat niet en hij weet wat ik wel en niet zou willen. Ook hebben we samen heel hartelijk gelachen om Fifty Shades of Grey dat echt ontzettend weinig met bdsm te maken heeft. En om de overeenkomsten die hij zelf met Christian Grey heeft. ‘Ik ben net als Grey, maar dan zonder jeugdtrauma”, schrijft hij. En met een buikje, denk ik er achteraan. Het is een leuk gesprek. Christian lijkt slim, grappig en supersexy.

 

Gin & tonic

‘Dus… zin om een drankje te doen?’, vraagt hij. Ja, denk ik. En meteen daarna: nee. En daarna weer ja. ‘Yes’, typ ik. Die avond loop ik van de Underground naar een heel chic hotel in Mayfair. Ik draag een strak, zwart jurkje, een bloem in mijn haar, netkousen en zwart kanten lingerie. Goddank heb ik die in mijn koffer gegooid voor ‘je weet maar nooit’. Het hotel is enorm. Aan weerskanten van de met goud beslagen deur staan twee heren in livrei. Wanneer ik aan kom lopen, knikken ze en openen allebei een deur die naar een enorme lobby leidt. Even sta ik geïmponeerd stil. Nog nooit zag ik zo’n mooie, grote, luxe ruimte. Even overweeg ik weer om te draaien. Wat doe ik hier? Dit slaat nergens op. Ik heb hier niets te zoeken. Dan kijk ik recht in het vrolijke gezicht van Christian. Hij zit op een sofa in de lobby. Donker pak, baardje, glinster in zijn ogen. Hij kijkt me aan en klopt op de lege plek naast hem op de sofa. Ik kijk achterom als om zeker te weten dat deze leuke man niet heel uitnodigend zit te lonken naar iemand die achter me staat en ik straks voor lul op hem af loop. Maar nee, het is naar mij. Natuurlijk is het naar mij. We hebben afgesproken. Zijn blik is zelfverzekerd. Langzaam loop ik op hem af terwijl we elkaar aan blijven kijken. “Gin and tonic?” vraagt hij nog voor ik iets heb kunnen zeggen. Ik knik. Meteen komt er een serveerster aangesneld. Gedachten kunnen lezen is een voorwaarde voor werken in een vijfsterrenhotel, denk ik. Hij bestelt twee gin-tonics. Ik ga zo elegant mogelijk op de ongemakkelijke bank zitten.

 

Geen grote bek

Alsof hij elke avond dates als deze heeft, begint Christian het gesprek. Wat ik van Londen vind, of mijn hotel fijn is, hoe Amsterdam is, of ik ervan houd als iemand me hard bij mijn haar pakt. Ehm…wat? Of ik daar van hou? “Nou, niet op elk willekeurig moment, nee”, zeg ik een beetje verbouwereerd. “Niet op elk moment, dear”, glimlacht Christian. Hij buigt zich iets voorover zodat de mensen in de zitjes om ons heen hem niet horen. “Maar wanneer ik je neuk.” Mijn hoofd wordt rood en ik voel de warmte tussen mijn benen toenemen. In gedachten zie ik hem achter mij zitten. Ik op mijn knieën, hij met mijn haar in zijn vuist, mij keihard neukend. Alsof Christian mijn gedachten kan lezen zegt hij: “You like that, don’t you?” Ik knik. Normaal heb ik altijd zo’n grote bek, maar bij deze man verdwijnt dat als sneeuw voor de zon. “Wil je mijn kamer zien?”, vraagt hij, alsof we twaalf zijn en ik voor het eerst bij hem thuis kom spelen. Ik knik weer. Hij staat op en pakt mijn hand.

Hand in hand wandelen we richting de lift. Alsof we een stel zijn en samen in dit hotel logeren. Alsof het allemaal heel normaal is wat we hier doen. Ik heb het gevoel dat iedereen die naar ons kijkt kan zien wat wij van plan zijn. Samen staan we voor de lift. De deuren openen en ik weet dat er geen weg terug meer is. Binnen tien minuten zal ik volledig overgeleverd aan Christian op zijn bed liggen. Ik voel mijn tepels hard worden en mijn string langzaam nat. Ik kan niet wachten. Nog voor de liftdeuren gesloten zijn, drukt Christian me tegen de wand van de lift. In mijn rug voel ik het bordje met reclame voor de zakenlounge op de bovenste verdieping prikken. Met zijn linkerhand pakt hij mijn nek, trekt me naar zich toe en kust me ruw en diep. Met zijn rechterhand houdt hij achter zijn rug zijn pasje tegen de lezer bij de liftknopjes. De lift zoemt omhoog en ik weet niet zeker of het de lift of de kus is die me kriebels in mijn buik geeft, zoals ik vroeger voelde wanneer ik heel hoog schommelde. Misschien wel allebei.

 

Yes Sir

De deuren openen weer en Christian neemt mij mee. Nog steeds zijn hand in mijn nek. We slaan een hoek om en nog een en nog een. Ik probeer de weg in me op te slaan, maar ben afgeleid door de vingers van Christian die zachtjes in mijn oorlel knijpen. Hij duwt me tegen een deur. Kust me weer. Rotzooit tegelijkertijd met zijn pasje en we vallen met deur en al het gangetje van zijn kamer in. Rechts een enorme badkamer met een bad op pootjes en een regendouche waar je met een heel elftal in zou kunnen douchen. Links de minibar en een kast. Christian haakt zijn vinger in het decolleté van mijn jurk en trekt me mee de hoek om. Daar staan een fauteuil, een bureau met een gigantische televisie erboven en het grootste bed dat ik ooit gezien heb. Hij kijkt me aan. Zijn hand nog in mijn nek, maar losjes nu. “Are you okay?” Ik knik, slik en zeg dan: “Yes.” “Dit is hoe we het gaan doen”, legt hij uit. “Ik vertel je wat ik van je wil en jij zegt ‘Yes, sir’ en doet wat ik zeg. Wanneer ik iets van je vraag wat je niet wilt of iets doe wat te heftig is, zeg je: ‘Red’. Dan stop ik meteen. Wanneer ik iets van je vraag wat je wel wilt, maar wat spannend is, of veel, zeg je ‘Orange’. Dan doe ik rustiger aan. Als je niet doet wat ik van je verwacht, of niet goed of snel genoeg, zal ik je daarvoor straffen. Is dat duidelijk?” Ik knik. Mijn hoofd ontploft zowat. Natuurlijk heb ik Fifty Shades gelezen en weet ik hoe dit werkt. En eerder heb ik ook best al met vriendjes wat geëxperimenteerd met vastbinden en wat tikken op mijn bil, maar dit is echt van een ander kaliber. Dit is echt. Ik ben echt met een wildvreemde man die – o ironie – nog Christian heet ook, in een enorme luxe hotelsuite en sta op het punt door hem vastgebonden, geslagen en geneukt te worden en ik had dit nooit verwacht, maar mijn god, wat is dit geil.

 

Felle tik

“Is dat duidelijk?”, vraagt hij nog eens. Ik knik alsof mijn leven ervan afhangt. “Bend over”, zegt hij. Ik doe wat hij zegt en krijg meteen een felle tik op mijn billen. Mijn adem stokt. De pijn trekt als een roodgloeiende streep recht van mijn bil naar mijn kut. Het is een raar gevoel dat een tik krijgen zo ontzettend sexy kan zijn. “Ik zei je dat je ‘yes sir’ moest zeggen als ik je iets vroeg en meteen al bij de eerste vraag knik je alleen maar. Welk deel van ‘yes sir’ begrijp je niet? Ik vraag het je nog een keer: is het duidelijk?” Ik knik en zeg dan heel snel: “Yes sir.” “Goed zo, meisje”, zegt hij. Het woord meisje voelt als een kus. Alweer trekt er een golf van opwinding door me heen. Ik merk dat ik sta te trillen.

“Nu we elkaar begrijpen, kunnen we beginnen”, zegt Christian. Ik knik weer. Het mag, er was geen vraag. “Trek je jurk uit”, zegt hij. “Laat jezelf aan me zien. Ik wil je mooie lijf zien, je borsten, je billen, je benen. Ik wil dat je je jurk uitdoet en een rondje voor me draait zodat ik kan genieten van je lijf.” Met trillende handen trek ik mijn jurkje naar beneden. Mijn borsten komen tevoorschijn, in een zwartkanten beha die ze mooi tegen elkaar aan omhoog duwt. Ik durf Christian niet aan te kijken, maar hoor goedkeurende geluiden vanuit de fauteuil waar hij in is gaan zitten. “Verder”, zegt hij. “Yes sir”, zeg ik. Hij antwoordt met een tevreden glimlach. Ik draai me om en trek met mijn rug naar hem toe mijn jurkje over mijn heupen naar beneden. Mijn billen komen tevoorschijn en mijn jarretels met kousen. Wit steekt mijn huid af tegen het zwarte kant. Ik hoor een zucht. “Je bent prachtig”, zegt hij.

 

Rondje draaien

Ik stap uit mijn jurk. “Draai een rondje voor me”, gebiedt hij nu. Ik doe het. Ruw grijpt hij mijn arm en trekt me op schoot. Buik op zijn benen, billen in de lucht. Met een hard pets komt zijn hand op mijn linkerbil terecht en daarna op mijn rechter. “Wat zei ik dat je moest zeggen?”, vraagt hij op streng-geamuseerde toon. “Ik moest ‘yes sir’ zeggen, sir”, zeg ik zachtjes. “Als je dat zo goed weet, waarom doe je dat dan niet? Wil je soms een tik op je billen? Is dat het? Want daar kun je ook gewoon om vragen, hoor.” “Ik was het vergeten”, mompel ik zachtjes, “sir.” Ter hoogte van mijn ribben voel ik zijn stijve pik tegen me aan. Het leidt me af. Ik wil niet langer afwachten en hier in lingerie op zijn knieën liggen, ik wil hem en ik wil hem nu. Voorzichtig beweeg ik mijn lijf een beetje heen en weer, probeer zo zijn pik te masseren, maar hij trekt me alweer overeind. “Een rondje draaien en dan met je rug naar mij toe tegen het bureau geleund blijven staan”, zegt hij nu. “Yes sir.” “Good girl.”

Hij staat achter me. Ik voel zijn warmte tegen me aan, ook al zie ik hem niet. Zijn rechterhand pakt mijn haar bij elkaar in een staart en houdt dat goed vast. Hij trekt mijn hoofd aan mijn haar steviger tegen zijn borst. Zijn linkerhand aait langs mijn haar, mijn gezicht en dan mijn nek. Een kreuntje ontsnapt me. Langzaam gaat zijn hand van mijn nek naar beneden, langs de zijkant van mijn lijf. Zachtjes streelt hij de rand van mijn linkerborst. Meteen worden mijn tepels zo hard dat het bijna pijn doet. Zijn hand gaat door, via mijn zij, wat kietelt, naar mijn heupen. Ik zak een beetje door mijn knieën, lijkt het wel. Dat kan alleen helemaal niet, want Christian houdt me aan mijn haar omhoog. En hij lijkt niet van plan het los te laten.

 

Brand

Zijn hand is nu bij mijn benen. Langzaam schuift hij langs mijn bovenbeen opzij, naar de binnenkant van mijn benen. Een spoor van warmte laat hij achter op elke plek waar zijn hand is geweest. Onopvallend duw ik mijn billen een beetje naar achteren om te voelen hoe hard hij is. Vlak erboven voel ik hem in mijn rug prikken. Zijn hand kruipt steeds verder tussen mijn benen. Ik heb het gevoel alsof ik in brand sta. Niets liever wil ik dan dat hij zijn vingers in mij steekt, over mijn clit wrijft, wat dan ook, maar dat doet hij niet. Langzaam beweegt zijn hand over mijn schaambeen, langs de randjes van mijn string weer door. Op mijn been voel ik dat zijn vingers nat zijn van het vocht dat door mijn onderbroek heen gesijpeld is. Omhoog gaat zijn hand nu, weer tergend langzaam, zijn arm om me heen. Richting mijn borsten.

Dan grijpt hij opeens vol mijn rechterborst vast en knijpt door de stof van mijn beha heen hard in mijn vooruitstekende tepel. De pijn is zo heftig dat ik hard “Auw!” zeg en voorover buig. Aan mijn haren trekt hij me weer overeind. “Sta stil”, zegt hij in mijn oor. “Yes sir”, zeg ik braaf. Mijn tepel gloeit nog na maar zijn hand is alweer weg. Sneller en steviger wrijft hij over mijn lijf nu. Weer gaat hij richting beneden. Ik voel dat ik nog natter word dan ik al was. En dan, onverwacht, steekt hij zijn hand tussen mijn benen, schuift behendig mijn string opzij en duwt twee vingers bij me naar binnen. Ik ben inmiddels zo nat dat dat geen enkele moeite kost. Nu kan ik me echt niet meer beheersen. Een luide kreun ontsnapt mijn mond en mijn knieën knikken vervaarlijk. Twee keer gaat hij en in en uit en dan verdwijnt zijn hand weer. Mij hunkerend achterlatend. Ik hoor mezelf een smekend geluidje maken. “Wat?” vraagt hij. “Please, sir”, zeg ik. “Please.” Hij lacht. “Eerst verdienen.”

 

Hete adem

Christian draait me om. Hij gooit een kussen op de parketvloer. Met de hand die nog steeds mijn haar vasthoudt, duwt hij me op mijn knieën op het kussentje. Ik zit nu op ooghoogte met de enorme bobbel in zijn broek. Ik lik over mijn lippen. Ik wil zijn broek openmaken, zijn pik eruit halen en in mijn mond stoppen. Ik wil hem likken, zuigen, kussen tot hij zijn zaad in grote golven over me heen spuit. Maar ik doe niks. Wacht rustig af. “Zit je nou naar mijn pik te kijken?”, vraagt hij. Ik knik. “Yes sir.” “En? Bevalt-ie je?” Weer zeg ik “Yes sir” en daarna, heel brutaal: “Maar ik kan hem niet echt goed zien zo.” “Daar moeten we dan misschien maar eens wat aan doen, of niet?”, vraagt Christian. “Yes sir”, zeg ik dankbaar. Tergend langzaam trekt hij zijn riem uit zijn broek en knoopt de sluiting open. Dan de rits. Dan zegt hij opeens: “Draai je om.” Ik doe het en hoor hem zijn riem pakken. De gesp tingelt achter mijn rug. Gespannen zit ik op mijn knieën. Wat gaat hij doen? Gaat hij me slaan? Met zijn riem? Geschrokken bedenk ik dat ik geen ‘yes sir’ gezegd heb. Ik besluit het te laten. Ik blijf niet aan de gang. Achter mij voel ik de adem van Christian in mijn nek. Hij likt langs mijn oor en pakt mijn polsen vast. Achter mijn rug legt hij mijn armen over elkaar. Mijn linkerhand op mijn rechterelleboog en andersom. Dan voel ik het warme leer van zijn riem om mijn bovenarmen. Hij maakt mijn armen achter mijn rug vast. “Oké?”, vraagt hij. Ik knik weer.

 

Kijk mij dan

Hij loopt om me heen en komt voor me staan. Broek open, zijn harde pik goed zichtbaar, maar nog steeds bedekt in zijn boxershort. Als gehypnotiseerd blijf ik ernaar kijken. Ik neem niet eens meer de moeite in zijn ogen te kijken. Hij ziet het ook. Wrijft erover. Ik leun wat naar voren. Dan pakt hij opnieuw mijn haar vast en trekt met zijn andere hand zijn boxer naar beneden. Enthousiast springt er een stevige pik tevoorschijn. Geen haar, hij heeft zich net als ik voorbereid op deze date, zie ik. Dat is fijn. De top glanst van het voorvocht. Hij brengt mijn hoofd met zijn hand dichterbij zijn pik. Ik open gulzig mijn mond. In een vloeiende beweging duwt hij mijn hoofd over zijn harde lid. Hij stoot zo hard in mijn keel dat de tranen in mijn ogen schieten. Hij kreunt. Ik ook. Ik sluit mijn mond om hem heen en beweeg mijn hoofd heen en weer. Opwinding schiet in hete scheuten door mijn lijf. Kijk mij dan, denk ik. Zomaar alleen in een vreemde stad in een luxe suite met een man die overduidelijk zeer ervaren is in bdsm. Ik ben hier en ik geef me over. Christian kreunt nog iets harder. Ik voer het tempo iets op. Worstel met mijn armen. Waarom zit ik nou vast. Ik wil hem vastpakken. Aan zijn billen naar me toe trekken. Ik proef voorvocht op mijn tong. Als ik nu doorga, komt hij al klaar. Dat is zonde. Ik trek mijn hoofd iets terug en lik langs zijn schacht en ballen. Ook dat lijkt hij lekker te vinden, want het kreunen houdt aan. Ik neem zijn ballen in mijn mond en lik er met mijn tong over. Dan is zijn geduld opeens op en trekt hij mijn mond ruw aan mijn haar weer over zijn pik heen. Een minuut lang duwt hij mijn hoofd woest op en neer. Hij kreunt. Zijn bovenbeenspieren trillen. Dan duwt hij me van zich af, trekt zijn shirt en broek uit en tilt me aan mijn armen omhoog. Hij gooit me op mijn buik op zijn bed. Ik glij er half af en krabbel om er weer op te komen. Dat is best lastig als je je armen niet kunt gebruiken. Onverwacht lief helpt hij me weer op het bed.

 

Gek van verlangen

Met zijn handen streelt hij over mijn lijf. Van mijn haar via mijn nek over mijn rug naar mijn billen. Daar blijft hij hangen. Hij kneed mijn billen met warme, stevige handen. Zijn vingers komen steeds lager, verdwijnen steeds meer tussen mijn billen en raken steeds vaker mijn lippen. Ik ben inmiddels gek van verlangen. Ik wacht al veel te lang op de verlossing van een orgasme. Het kleine beetje stof waaruit mijn string bestaat is doorweekt. “Ja… ja…”, moedig ik hem zachtjes aan. Hij graait naar het kant en scheurt het stuk. Hij rukt letterlijk de string van mijn lijf en duwt twee vingers bij me naar binnen. Steeds sneller gaan ze op een neer. Dan stopt hij ineens. “Nee”, hijg ik. “Niet stoppen.” Hij pakt de riem om mijn armen en maakt hem los. Ik wil mijn armen bewegen, maar ze zijn verdoofd. Liefdevol legt hij ze naast mijn lijf en draait me om.

Ik lig nu op mijn rug op het enorme hotelbed in alleen een beha en jarretelgordel met inmiddels gescheurde netkousen.
Hij opent mijn benen, steekt zijn vingers weer naar binnen en kust me vlak erboven. Met een dikke, platte tong gaat hij met langzame halen over mijn clit. Zijn vingers bewegen in hetzelfde langzame ritme mee. Normaal zou ik van dit tempo niet klaarkomen, maar ik ben inmiddels zo vreselijk geil dat een explosief orgasme echt vlakbij is. Christian voelt aan mijn lijf dat het nu bijna zover is en voert het tempo op. Steeds sneller gaan zijn vingers in en uit mij en steeds sneller flitst zijn tong over mijn clit heen en weer. Vanuit mijn tenen voel ik een tinteling opkomen die langs mijn rug en nek omhoog kruipt naar mijn hoofd en terug tot alles samenkomt in een hete bal van goddelijk genot onder zijn tong en vingers. Alle spieren in mijn lijf spannen zich aan, uit mijn mond komt een geluid dat ik van mezelf niet ken en heftig pulserend kom ik klaar. Christian stopt met bewegen, en haalt zijn vingers voorzichtig uit me. Zijn mond houdt hij nog even op zijn plek.

 

Nieuwe lust

Heel langzaam land ik weer, krijgt de wereld om me heen weer vorm en zie ik de hotelkamer. En het blije gezicht van Christian die nu boven me hangt en me tevreden aankijkt. “Wauw, jij kan klaarkomen, zeg”, zegt hij. Gegeneerd schiet ik in de lach. “Ik ken dit ook niet zo van mezelf, hoor.” Nu Christian boven me hangt, voel ik zijn harde geslacht weer in mijn been prikken. Op slag vult mijn lijf zich weer met lust. Ik wring mijn hand tussen ons in en begin hem af te trekken. Aan zijn gezicht kan ik zien dat ook hij waanzinnig geil is. “I am going to fuck you now”, zegt hij rustig terwijl hij van het bed opstaat om een condoom te pakken. Net op tijd bedenk ik me dat ik ‘yes sir’ moet zeggen. “Yes sir”, zeg ik. “I would really, really love that.” Op zijn knieën komt hij tussen mijn benen zitten, propt een kussen onder mijn billen en begint me langzaam, maar stevig te neuken. Het gevoel van zijn harde pik in waar net nog zijn vingers zaten, maakt me gek. Binnen een halve minuut voel ik alweer een orgasme opkomen. “Niet klaarkomen”, zegt hij. “Wat? Waarom?”, vraag ik. “Ik stelde geen vraag. Niet klaarkomen”, gromt hij. Ik doe mijn best, puf het opkomend orgasme weg alsof het een wee is. “Je mag pas klaarkomen als ik het zeg.” “Yes sir.” Christian voert het tempo op. Ik zucht en puf en zet alles op alles om niet klaar te komen. Deze man, dit moment, deze kamer, het orgasme van net, dat we elkaar niet kennen, al die dingen maken dit moment zo geil dat het haast niet te doen is.

 

Kapotte kousen

Christian trekt zich uit me terug en zegt: “Op handen en knieën. Hup.” Sneller dan het licht draai ik me om. Als een hondje zit ik voor hem. Een bandje van mijn jarretel knapt open en mijn kous zakt af. Op zijn knieën zit hij achter mij en stoot hard naar binnen. Met zijn rechterhand pakt hij opnieuw mijn haar vast. Ik denk aan het moment dat hij dit voorstelde op de bank in de lobby toen we elkaar net ontmoet hadden. Nog geen twee uur geleden eigenlijk. Hoe het me toen al geil leek en hoe dat zo volledig in het niet valt bij dit moment. Zijn andere hand heeft hij op mijn heup. Met allebei zet hij kracht om mijn lijf hard tegen het zijne aan te trekken. Ik voel hem in en uit me gaan, in en uit en in en uit. Sneller, harder. Zijn kreunen neemt toe en ik weet niet hoelang ik mijn orgasme nog uit kan stellen, hoe graag ik ook wil. Dan begint hij te tellen. “Vijf.” Ik kreun. Hij telt af. Ik mag bijna klaarkomen. Ik wil dit. Ik kan niet wachten. “Vier.” Het woord valt samen met een harde kreun en stoot. “Drie.” Alweer een stoot. Mijn tenen tintelen al. Mijn benen ook. Vuur voel ik, door mijn hele lijf. “Twee.” Ook Christian trilt. Ik voel een druppel van zijn zweet op mijn rug vallen. Ik ben zo dicht bij een orgasme dat als hij nu niet heel snel ‘een’ zegt, ik ter plekke explodeer.

 

Mix van oerkreten

“Ben je er klaar voor?” vraagt hij. “Ja”, wil ik zeggen. Maar ik zeg: “Jaaaa, ja, ja, ja, o god, Christian, ja, nu, alsjeblieft nu. Laat me nu klaarkomen.” Middenop een heftige stoot hoor ik: “Een.” En ik kom. Ik kom klaar zoals ik nog nooit klaargekomen ben. Geluid van Christian en mijzelf vermengt zich tot een dierlijke mix van oerkreten. Ik voel mijn vaginawand samentrekken om zijn pik die op ongeveer
dat ritme meepulseert. Zijn lange, grote lijf buigt hij over mij heen. Ik zak door mijn knieën plat op het bed. Hij zakt mee, glijdt uit mij. Zwaar ligt hij op me. Mijn gezicht is verstopt onder een wirwar van haren. Voorzichtig veegt hij ze weg. Net zolang tot zijn wang de mijne raakt. Het prikt. Hij tilt zijn hoofd op en geeft me een kus op mijn wang. Laat zich dan weer op me vallen. Ik wil iets zeggen, maar er komt geen woord uit mijn keel. Pas na een paar minuten hijgen komen er toch woorden. “Thank you, sir”, zeg ik. “Good girl”, zegt hij weer. Lachend. “En zeg maar Christian.”

 

Tijd voor champagne

Niet veel later zitten we samen in het grote bad. Champagne in de hand. We proosten. ‘Op supergeile sex met vreemden.’ “Nu zijn we geen vreemden meer, toch?”, zegt hij. “Nee”, lach ik. “Nu niet meer.” Pas als het water koud is en de champagne op, komen we uit bad. Hij droogt me af met een dik pluizig badlaken en slaat het dekbed voor me open. Ik rol mezelf op in bed. Christian slaat zijn armen en benen om me heen en volledig verstrengeld zak ik al binnen vijf minuten in een diepe slaap.

De volgende ochtend word ik om zes uur wakker van mijn wekker. Christian slaapt nog. Ik graai mijn kleren bij elkaar en sluip naar de badkamer. Daar douche ik, droog me af en kleed me aan. Op de spiegel laat ik een lippenstiftkus achter voor ik de hotelkamerdeur achter me sluit. Vanuit het hotel loopt ik richting de Underground. Onuitwisbare glimlach op mijn gezicht. Een uur later zit ik in de eerste les van de cursus als mijn telefoon trilt. Christian: ‘Ik ben nog één avond in Londen. Wat doe je vanavond ;-)?’ Heel even denk ik na en dan typ ik met een brede lach: ‘Jou.’

 

Dit erotische verhaal schreef Anke Laterveer speciaal voor het Kek Mama Liefdesboek.