‘Uit wraak liet ik een foto via mijn zoon aan zijn vader sturen: ‘Mama en haar vakantielover”

31.08.2023 16:24
sexy moeder waarom niet Beeld: Getty Images

Na weken van tranen en zelfmedelijden na de breuk is het tijd om je koffer te pakken en te vertrekken naar een beter oord voor een bloedordinaire fling met een lekker ding.

Lucy (37), moeder van Stan (11):

“Het was bloedordinair maar o zo nodig. Een paar maanden nadat mijn ex het had uitgemaakt, vertrok ik met mijn zoon Stan en mijn beste vriendin en haar zoon naar ­Tenerife. Ik móést er even uit.

De hotelkamer induiken

De weken daarvoor had ik tranen met tuiten gehuild en zoals mijn vriendin steeds riep: daar werd ik niet knapper van. Mijn ex had me verlaten voor een hittepetit van 23 en ik zat vol zelfmedelijden. Maar hier, onder de Spaanse zon, wilde ik maar één ding: een lekkere vent. Het kon me bijna niet schelen wie. Het werd de enorm atletische poolboy. We hadden megaveel zitten flirten, want ik wilde – plat gezegd – gewoon weer een keer goed neuken.

“Ik wilde maar één ding: een lekkere vent”

Terwijl mijn vriendin met de boys ging midgetgolfen, dook ik met deze Angelo mijn hotelkamer in. Hij was geweldig en ik voelde me superfijn na afloop. Heel kinderachtig: ik liet Stan een foto maken van mij, terwijl ik in een piepkleine bikini (dankzij mijn liefdesverdriet was ik acht kilo lichter) gearmd stond met Angelo. Mijn ex was altijd enorm jaloers geweest, uit wraak liet ik die foto via de telefoon van mijn zoon aan zijn vader sturen: ‘Mama & haar vakantielover’.”

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.