Ron (40) heeft een geheime affaire met de getrouwde Lisa

25.09.2021 10:22
affaire de bijman

Engelsman Ron (40) is getrouwd en vader van drie zoons. Hij woont in Nederland en heeft sinds een jaar een relatie met Lisa (36).

“Over de vraag waarom ik een relatie heb met een getrouwde vrouw, heb ik lang nagedacht. Ik denk vanwege het niveau van het speelveld. Je hebt allebei dezelfde dingen te verliezen en dat maakt het gelijkwaardig. Lisa en ik zijn allebei discreet. Er is wederzijds begrip en respect voor elkaars huwelijk. Als zij single was geweest, zou ze op den duur kunnen eisen dat ik bij mijn echtgenote weg zou gaan. En dat wil ik niet. In principe kom ik thuis niets tekort.”
 

Twee mensen tegelijkertijd

“Mijn huwelijk is goed, maar het is niet spannend. Die eerste rush, de opwinding van het samenzijn met een vrouw, een ander lichaam. De gedachte dat ik nooit meer seks zou kunnen hebben met een ander vond ik onverteerbaar – en dat bracht me op het slechte pad. Sinds een jaar heb ik een affaire met Lisa. Zij is getrouwd, heeft kinderen. Ze krijgt thuis niet genoeg liefde en aandacht van haar man. Hij houdt van Lisa, maar het frustreert haar dat hij haar niet echt ziet staan. Door mij voelt ze zich gewenst en begeerd. Ik ben heel verliefd op haar.

Het is bijzonder te ontdekken dat je van twee mensen tegelijkertijd kunt houden, op verschillende manieren. Ik voel me erg tot haar aangetrokken. Zowel lichamelijk als emotioneel. Al weken voordat we überhaupt het bed deelden, was er een diepe connectie. We ontmoeten elkaar in hotelkamers.”
 

Meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram.

 

Eigen huwelijk gaat voor

“Ik sta versteld van de hoeveelheid smoesjes die we verzinnen om elkaar te kunnen zien en hoe die zonder pardon door het thuisfront geslikt worden. Sowieso bellen en appen we elke dag. Soms gaan we samen ergens lunchen of dineren. We moeten allebei veel reizen voor ons werk, dat maakt het makkelijker.

Ik weet niet of ik haar ook leuk had gevonden als we single zouden zijn. De reden dat we samen zijn is juist dat we allebei getrouwd zijn. We hebben de deal dat onze eigen huwelijken voorgaan. Begrijp me niet verkeerd, ik ben dol op Lisa, maar het kan nooit meer worden dan een geheime affaire.

Vroeger zou ik mannen als ik veroordelen. Vreemdgaan terwijl je getrouwd bent is zo not done. Maar het is makkelijk praten als je zelf niet in die situatie zit. Lisa en ik willen onze partners geen pijn doen. Tegelijkertijd geloven we allebei dat je maar een korte tijd op deze planeet bent en dat het belangrijk is dingen te doen die je gelukkig maken. Heel egoïstisch misschien, maar ik geloof niet in karma, maar in liefde. En op dit moment maak ik mezelf en een mooie vrouw een stuk gelukkiger.”
 

Dit artikel heeft eerder in Kek Mama gestaan.

 

 

Lees ook:
‘Mijn affaire met de skileraar was voor mij het bewijs van mijn slechte huwelijk’ >