‘Mijn man heeft geen idee van mijn wilde seksverleden’

01.08.2021 12:02
geen idee wilde seksverleden Beeld: Unsplash

Leonie (36) is getrouwd met Justin (36) en moeder van Axel (3). Dat Leonie in haar wilde jaren niet vies was van een trio, parenclubs of sm houdt ze wijselijk haar mond over.

“Justin heeft geen idee van mijn wilde seksverleden. Hij denkt dat ik een stuk of vijf bedpartners heb gehad en zou een rolberoerte krijgen als ik hem vertelde dat hij wel een nul achter die vijf mag zetten. En dat het niet alleen mannen zijn geweest, maar ook vrouwen. Soms zelfs wildvreemden.
 

Parenclubs en swingersfeesten

Op dit moment ben ik al vijf jaar de braafheid zelve met mijn echtgenoot, kind en hond. Ik heb bij wijze van spreken niet eens naar een andere man gekeken, laat staan gezoend. Mijn leven nu is niet te vergelijken met mijn wilde jaren waarin ik niet vies was van een trio, parenclubs of sm.

Ik heb vier jaar een vriend gehad met wie ik naar swingersfeestjes ging. Daar gaat het er niet subtiel aan toe. Bij binnenkomst check je de groep uit. Je loopt op een aantrekkelijk lijf af, kletst even over seksvoorkeuren als wel of niet anaal en begint te zoenen en friemelen.
 

Lees ook
Mama is escort: ‘Het besef dat ik de touwtjes in handen heb, vind ik heel opwindend’ >

 

Stapelgek

Toen ik dertig werd, was ik klaar met dat geëxperimenteer. Justin kende ik van een opleiding die ik voor mijn werk volgde. Hij is een beetje blue en verlegen in bed, maar ik ben stapelgek op hem en zijn liefde heeft me veranderd. Ik ben helemaal happy met onze huis-tuin-en-keukenseks. Het is lief en lekker, helemaal nu we vrijen omdat we hopen dat ik weer zwanger word.

Laatst keken we op tv naar Jambers, Tien jaar later. Het ging over parenclubs en Justin viel van de bank toen hij hoorde hoe het er daar aan toegaat. Het leek hem afschuwelijk. Volgens hem is dat soort clubs louter iets voor perverse mensen. Op dat moment hield ik wijselijk mijn mond. Niemand wordt beter van de waarheid over mijn seksverleden.”
 

Dit verhaal heeft eerder in Kek Mama gestaan.

 

 

Nog meer Kek Mama? Volg ons op Instagram.