Last minute kerststress? Niet nodig: deze cadeaus heb je meteen(!) in huis

21.12.2020 22:55
tips-originele-kerstcadeaus

Op de valreep kerstcadeaus bestellen is lastig nu de winkels dicht zijn en pakketbezorgers overuren draaien. Alhoewel… Deze cadeaus heb je meteen (ja écht: meteen) in huis.

Bladcadeau

Zijn jouw kind en partner echte lezers? Geef ze dan een Bladcadeau. Hiermee kunnen ze kiezen uit -tig verschillende tijdschriften: van Bobo tot Donald Duck, Quote en Eqsuire. En wat helemaal fijn is? Het abonnement stopt automatisch. Hoef je dus verder niets voor te doen. (Kies voor de E-card, dan heb je ‘m direct binnen). Bestel het Bladcadeau hier.

Online Smartphone Fotocursus

Er is niets lastiger dan een kind fotograferen, weet ook actrice en moeder Tanja Jess als geen ander. Daarom ontwikkelde ze samen met topfotograaf Jeroen Swolfs de ‘Photo Class Smartphone voor Mama’: een online fotocursus speciaal voor moeders. En het mooie: bestel je ‘m nu, dan krijg je maar liefst 20% korting én ontvang je jouw aankoop op een mooie giftcard voor onder de boom. Is dat niet het perfecte cadeau?

Lees ook
12x de meest nutteloze (maar oerlollige) kerstcadeaus >

Restaurantbon

Gezellig uiteten kan nu even niet, maar heel veel restaurants verkopen nu (digitale) cadeaubonnen die je kunt uitgeven zodra de boel weer open mag. Zo heeft degene die jij het cadeau geeft iets leuks om naar uit te kijken én steun je ook gelijk de locale ondernemer.

Persoonlijk cadeau

Dan kun je nog zulke mooie cadeaus kopen, waardevoller dan een persoonlijke brief, kaart, tekening of video krijg je het niet. Maak bijvoorbeeld een mooi gedicht voor je partner en lijst ‘m in of laat de kunstenaar in je los en maak een creatief schilderij voor aan de muur. Wedden dat het een succes wordt?

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >