Hij heeft nooit zin: ‘Ik voel me soms net een nymfomaan als ik mijn vibrator maar weer pak’

04.07.2024 14:43
man heeft geen zin in seks Daisy Beeld: Shutterstock

Sinds de geboorte van de kinderen (9 en 7) hangt het seksleven van Daisy (39) en Timor (39) aan de wilgen. Niet dat Timors seksdrive daarvoor erg hoog was. Dus grijpt Daisy soms naar de verstopte vibrator in de sokkenla.

“Daisy Douchekop, noemen mijn vriendinnen me. Het resultaat van een avond met veel te veel chardonnay, waarop ik iets te loslippig werd. Dat mijn vriend Timor en ik sinds de kinderen hooguit eens per maand seks hebben, kreeg de handen nog wel op elkaar. Vanwege het feit dat ík dus niet vaak ‘hoefde’. Voor de duidelijkheid: een laag libido is in de publieke opinie nog altijd grotendeels voorbehouden aan vrouwen. Die douchekop had ik beter voor mezelf kunnen houden. Maar toch: de vibrator die ik op mijn daarop volgende verjaardag van ze cadeau kreeg, is een life saver. Veilig verstopt in mijn sokkenla, dat wel.

Het behang van de muren

Dat ik twee keer zo snel zwanger raakte mag een wonder heten. Timor en ik seksten nooit het behang van de muren. Aan mijn kant was de aantrekkingskracht er wel – nog steeds. Maar na twee keer seks in ons eerste weekend samen, verzuchtte hij: ‘Dit mag wel een tandje minder, dit houd ik echt niet vol.’ Ik dacht dat hij een grapje maakte. We waren halverwege de twintig; iedere man met wie ik tot dan toe het bed had gedeeld lustte er wel pap van. Timor niet. Maar dat hij dat echt serieus bedoelde ontdekte ik pas toen we al samenwoonden.

We hadden drukke banen en ons sociale leven ging gepaard met een hoop feesten en partijen. Dat we op vrijdag soms niet eens toekwamen aan een nachtzoen als we weer eens in de lampen hadden gehangen, leek logisch. Op zaterdag hadden we een kater, dus met een beetje mazzel kwam het aan op zondagochtendseks. Doordeweeks kon ik hem meestal ook nog wel een keertje paaien, als ik erg mijn best deed. En daar bleef het verder bij.

Alles uit de kast getrokken

Toen we na twee jaar scharrelen gingen samenwonen, kelderde Timors seksdrive alleen maar verder. De weekends waren niet bijzonder meer; we waren immers altijd samen. Ik trok alles uit de kast. Sexy lingerie. Porno. Het boeide hem niet. Toen ik huilend vroeg of hij me eigenlijk wel aantrekkelijk vond, zei hij: ‘Ik heb gewoon niet zo’n hoog libido.’ Hij deed het niet eens met zichzelf, beweerde hij. Maar toen hij me kort daarna op een ochtend voor de zoveelste keer afwees en ik opstond om ontbijt op bed te maken, keerde ik terug bij een natte plek op het dekbed. We hadden het verder fijn; alles wat leuk is in het leven deelden we. Festivals bezoeken. Met vrienden op pad. Samen uit eten, reizen en lachen om cabaret. Maar aanstalten tot een vlammende vrijpartij maakte ik sindsdien nooit meer.

Ultieme uiting van liefde

Sinds de kinderen geboren zijn hangt ons wilde leven aan de wilgen en dat maakt de lust er niet beter op. Natuurlijk, ook ik ben moe na een week hard werken met de zorg voor de kinderen ernaast. Maar waar ik juist oplaad van een potje seks, kan Timor het niet opbrengen. Nu doen we het dus bijna nooit meer.

Ik voel me soms net een nymfomaan als ik mijn vibrator maar weer pak – waarvan hij overigens het bestaan niet weet. Alsof ík degene ben met de afwijkende seksbehoefte; ik schaam me er zelfs een beetje voor. Terwijl het me helemaal niet gaat om de geiligheid; vrijen is voor mij de ultieme uiting van liefde. Ik heb me erbij neergelegd dat Timor die op andere manieren uit. Geen relatie is perfect, er zijn altijd concessies. En er is geen man die naast de seks het totaalpakket van Timor kan evenaren.”

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.