Betrapt tijdens de seks-siësta: ‘De Spaanse schoonmaakster schrok zich rot’

07.08.2023 13:42
betrapt tijdens de seksiësta Beeld: Getty Images

Een aangeslagen rookmelder of flinterdunne stacaravanwandjes: waan je je op vakantie onbespied om weer eens helemaal in elkaar op te gaan, blijk je toch ergens geen rekening mee te hebben gehouden.

Helen (29) getrouwd met Koen (30), moeder van Dani en Xavi (4):

“Het idee was leuk. Tweeling ons bed voor hun middagslaapje, papa en mama op de bedbank in de huiskamer aan de seksiësta. Maar niet handig op het moment dat nou juist de kamermeisjes hun schoonmaakronde deden in ons appartement. En nergens zo’n rottig ‘Do not disturb’-kaartje te vinden.

Koen ging expres op de uitkijk staan en maakte met handen en voeten duidelijk dat ze onze kamer mochten overslaan. Ik denk niet dat ze hem begrepen, want midden in onze vrijpartij stapte de Spaanse cleaning lady binnen met een stapel schone handdoeken die ze van schrik uit haar handen liet vallen onder de uitroep: ‘Dios mio!’ Ik geneerde me net zo, had het liefst meteen uitgecheckt.”

Stomende seks

Dagmar (40), getrouwd met Liesbeth (39), moeder van Gijs (4):

“Gijsje lag lekker op bed na een hele dag struinen door Barcelona, Lies en ik doken samen onder de douche. In eerste instantie niet voor een vrijpartij, maar dat werd het uiteindelijk wel.

Doordat we zo lang bezig waren – denk aan twee vrouwen die eerst hun haren wassen, dan ontharen, elkaars lijven inschuimen en dan ook nog eens seksen – was er een ongelofelijke hoeveelheid stoom vanuit de badkamer de slaapkamer binnengedrongen. Zo veel dat de rookmelder aansloeg en enorm tekeerging. Met als gevolg: kind huilend wakker, het halve hotel op stelten, security voor de deur en wij met twee knalrode koppen ons excuseren voor de overlast.”

Lees ook – Zomerblunders: ‘In mijn beste Frans vroeg ik de campingvader of hij geloofde in dildo’s’ >

Onderwaterspektakel

Lara (29), getrouwd met Tim (30), zwanger van hun eerste kind:

“Onze huwelijksreis vierden we op Curaçao. Na een paar dagen wilden we een rustig dagje strand houden, zonder ladingen toeristen. We huurden een auto, reden een uur, tot we een volkomen verlaten strandje zagen. Eenmaal zwemmend en zoenend leek het ons wel lollig om het eens in zee te doen. Onze badkleding was zo uit en die bonden we om onze polsen.

Terwijl we heerlijk bezig waren, zagen we opeens allemaal luchtbellen om ons heen. Even later gevolgd door een groepje duikers die in vol ornaat om ons heen opdoken en met hun duim en wijsvinger het oké-teken vormden, onder water het signaal dat alles goed gaat. Ik schaamde me kapot, wist niet hoe snel ik mijn bikini weer moest aantrekken.”

Gratis entertainment

Lotte (28), getrouwd met Lucas (29), zit midden in een ivf-zwangerschapstraject:

“Het was zomer 2012, Lucas en ik liepen allebei stage in het buitenland en kwamen voor een korte vakantie naar een camping in België waar mijn ouders een permanente staanplaats hebben. Wij sliepen in een tentje naast die van mijn ouders en mijn broer lag net als altijd in de zijpukkel naast ons. De nood was hoog, maar de mogelijkheden beperkt. We besloten ons samen terug te trekken in de douche. Er waren meerdere gezinshokjes waar je je met je kinderen tegelijk kon wassen. Lucas en ik sneakten in een ervan.

Nadat we elkaar heerlijk hadden gemasseerd onder de douche en hij me half tegen de muur nam, stapten we voldaan weer naar buiten. Daar stond inmiddels een enorme rij mensen die ons spottend en hoofdschuddend aankeken. Pas toen zag ik ook de zwarte, door het water glimmende vloer die als een spiegel werkte. De rij wachtenden hadden zo onze contouren kunnen volgen en daarmee ook de hele vrijpartij.”

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel

*Lees elke maand als eerst Kek Mama

*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.