5 manieren voor sneaky sex waar je geen idee van had voordat je kinderen kreeg

04.06.2017 10:54
Beeld: Getty Beeld: Getty

Sex terwijl zich een schare peuterpubers in je huis begeeft; het vergt nu eenmaal wat creativiteit. Daarom: 5 manieren om elkaar buiten de slaapkamer ouderwets de kleren van het lijf te scheuren (of nou ja, op z’n minst zijn boxer), zonder dat de kinderen het merken.

“Ik snap het niet hoor, hoe man en jij dat doen, drie keer per week”, verzucht vriendin S. op een middag, wanneer onze kinderen nog in de peuter- en kleuterleeftijd zijn.
“Ik kan mijn ogen al niet open houden tijdens het avondeten, laat staan dat ik ‘s ochtends zin heb, wanneer de kinderen voor dag en dauw verstoppertje willen spelen.”
“Joh, doe het gewoon tijdens dat verstoppertje”, zeg ik nonchalant, zonder dat ze opmerkt dat ik bloedserieus ben. “Duik je samen achter het bergluik op zolder; geeft je minstens tien minuten speling.” Sex terwijl zich een schare peuterpubers in je huis begeeft; het vergt nu eenmaal wat creativiteit.

 

Seksleven nog moeilijker maken dan vroeger

Maar goed, al doende leert men, zeker wanneer de peuters inmiddels prepubers zijn, die weliswaar tamelijk zelfstandig opereren, maar je seksleven zo mogelijk nog moeilijker maken dan vroeger. Warm je net een beetje gezellig op, stormt er veertig kilo voetbalzweet je slaapkamer of badritueel binnen, met een van afschuw vertrokken gezicht: “Gatverdamme, jullie zijn toch niet aan het séksen hè?!”

 

Daar kan iedereen wel wat tips bij gebruiken.

 

 1. Timing is alles en WhatsApp je beste vriend
  Let op: dit komt aan op een militaire precisie. Stem op de minuut nauwkeurig af hoe laat de ander thuiskomt. Zorg ervoor dat de kinderen in vol ornaat geparkeerd zijn voor de tv/iPad/PlayStation, voorzien van álles wat ze stil houdt (“We doen een feestje, jongens!”). En bovenal, roep nooit, maar dan ook nóóit: “Joehoe, ik ben tuíhuis!” Sluip de gang in, ontmoet elkaar daar, en sleur hem naar de badkamer – of wat dan ook maar ver genoeg, maar nog net op veilige afstand van de kinderen verwijderd is. Hurry. Roep alsnog: “Joehoe, ik ben tuíhuis!” Dat noemen wij nou nog eens een warm welkom na een dag hard werken.
   

 2. In de voorraadkast
  Tjonge, dat is wel diep bukken voor de augurken, zeg. “Schat, kun je even helpen?”
   

 3. In de auto
  Zijn ze niet goddelijk, die nachtelijke ritjes na een etentje bij vrienden, met de kinderen slapend in hun autostoeltjes? Alleen geschikt voor wat voorwerk trouwens, maar hé: alles om je ogen nog even open te houden voor wat echte actie, wanneer jullie straks thuis zijn.
   

 4. Op de wc. Van je eigen huis, ja
  Want hallo zeg, als je kinderen je om de haverklap storen terwijl je één minuut privacy zoekt, dan is het héus niet zo raar dat papa ook even aandacht wil in het kleinste kamertje.
   

 5. Middagslaapjes tot ze vijftien zijn
  En als je ze na hun derde echt niet meer op bed krijgt voor jullie vaste zondagse speelkwartiertje, maak er dan in godsnaam je eigen ‘middagdutje’ van. Zij moesten je toch zo nodig om zes uur wakker maken?

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >