In samenwerking met Kek Mama

Zo wordt het voor je kind écht een feestje in de badkamer (en dus ook voor jou)

10.02.2022 15:00

Douchen, haren kammen, in bad of naar het toilet: dat kan heerlijke momenten opleveren met je kind. Met deze tips zorg je voor een gezellig, bewust én extra vrolijk badkamer-ritueel.

Gezelligheid

Ken je de toffe verzorgingslijn van Woezel & Pip al? Deze vrolijke lijn is 100% natuurlijk en gemaakt met bewust gekozen ingrediënten, met liefde voor je kind en de natuur. Je kind speelt vrolijk met alle blije vriendjes uit de Tovertuin, die door de kleurrijke verpakking allemaal tot leven komen. Terwijl jij ondertussen heel makkelijk klitten uit de haren kamt met de Anti-klit spray. Ideaal.

 

Schuimen maar

Het moet naast gezellig en leuk natuurlijk ook praktisch zijn in de badkamer. Dat komt goed uit, want alles is superhandig in gebruik. Woezel & Pip 100% Natuurlijk Billetjesschuim tovert bijvoorbeeld toiletpapier met een pompje om tot vochtig papier. Verzachtende ingrediënten reinigen en kalmeren de huid. Win-win: de billen zijn perfect schoon en je hebt meteen een goed ecologisch alternatief voor vochtig toiletpapier.

 

Badderen

De Woezel & Pip badbubbels maken van elk bad een groot bubbelfeest en je kind ruikt in no time naar de zachte geur van de Tovertuin. Net als bij de vrolijke Woezel & Pip 2-In-1 Shampoo & Douchegel. Waar dat precies naar ruikt? Naar calendula, kamille en duindoorn. Daarmee verzorgt, verzacht en beschermt het schuim ook meteen de kwetsbare huid van je kind. Ook de verzorgende Woezel & Pip Bodylotion is een feest om (lekker samen) te smeren.

 

Veel goeds

Al deze vrolijke producten zijn ook nog eens dierproefvrij, vegan en hypoallergeen. De inhoud bevat geen synthetische ingrediënten en de vrolijke flacons zijn van gerecycled plastic. Wel zo fijn voor de planeet.

 

Samen spelen, samen delen

Je hebt nogal wat badkamerspul nodig als je kinderen hebt. Gelukkig kun je de Woezel & Pip lijn gewoon delen, want de vrolijke producten zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden – zelfs voor je baby. Naast al die gekleurde gezelligheid en goede natuurlijke verzorging, zijn het ook nog eens betaalbare producten. Helemaal mooi meegenomen.

 

Meer weten?
Op naar de Tovertuin: bekijk Woezel & Pip op Kruidvat.nl
.