Van klok tot vliegtuig: dit is het mooiste houten speelgoed voor kleuters

17.07.2020 13:02
houten speelgoed kleuters Beeld: Shutterstock

Houten speelgoed kost vaak net wat meer, maar je kind doet er wel langer mee. Zoek je nog iets leuks voor je kleuter, dan zijn dit een paar mooie houten items.

Cappuccino apparaat

Als je kind een cappuccino voor je heeft gemaakt met dit apparaat, waan je je net op een Italiaans terras. Hoog tijd om er nog een te bestellen, dus.

Je koopt ‘m hier.

 

Vliegtuig

Trek het vliegtuig naar achter en hij rijdt als een speer naar voren. Of laat ‘m keurig landen op Schiphol en taxi ‘m naar de juiste gate.

Met dit houten vliegtuig, verkrijgbaar in rood en blauw, voelt je kind zich voor even een echte piloot.

Je koopt ‘m hier.

 

Bowlingset

Een potje bowlen wordt nog leuker met deze boer en z’n dieren. Wie krijgt het eerste de koeien, varkens en schapen om?

Je bestelt de set hier.

Puzzel

Houd je kind van puzzelen? Dan vormt deze puzzel een extra uitdaging. De vakjes moeten namelijk niet alleen op de juiste plaats, het alfabet moet van boven naar beneden ook kloppen.

Je koopt de puzzel hier.

 

Klok

Niet alleen de tijd, maar ook de dagen, maanden en seizoenen kan je kind met deze klok leren. Vanaf z’n schoot, of je bevestigt ‘m gemakkelijk aan de muur.

Je bestelt de klok hier.

 

Tollen

Een heerlijk ouderwets spelletje, maar de tollen zien er met al hun kleuren hip en vrolijk uit. En omdat ze van hout zijn, zijn ze lekker stevig: gooien maar.

Je bestelt de set hier.

 

Trein

Leg een houten spoor, maak een tunnel in het midden en gebruik het ‘stop & go’-signaal om de trein te stoppen en de passagiers te laten instappen.

Je koopt deze treinset hier.

 

 

Lees ook:
9x het leukste houten speelgoed voor peuters >