Vader stopt elke dag een tekeningetje in zijn dochters broodtrommel

20.09.2016 21:26
Instagram Rob Biddulph Instagram Rob Biddulph

Toen de vierjarige Poppy uit Londen naar de basisschool ging, was ze bang om over te blijven op school en weigerde ze haar lunch op te eten. Gelukkig bedacht haar vader Rob een briljante oplossing. 

Rob Biddulph, die illustrator is, kwam in actie en besloot zijn dochter met bijzondere post-it’s een steuntje in de rug te geven. In Poppy’s broodtrommel liggen post-its met tekeningen van The Pink Panther, Darth Vader, Snoopy en Bugs Bunny, die Poppy met grappige teksten als ‘Eat your lunch’ en ‘Of course, you realise this means.. lunch’ helpen om haar trommel leeg te eten.

600 post-its met striphelden 

De broodtrommelverrassing werd een doorslaand succes: na de eerste tekening vroeg Poppy nog diezelfde avond aan Rob wat hij de volgende dag voor haar zou tekenen. Sindsdien eet ze haar lunch trouw op. Haar overblijfvrees is gelukkig ook verdwenen en ze heeft in drie jaar tijd meer dan 600 post-its bij haar lunch gehad.

Klagen 

Voor Rob is het een uitdaging om telkens weer ‘nieuwe teksten en stripfiguren’ voor Poppy te bedenken. “Gelukkig is Poppy een nieuwsgierig meisje, ze vind het leuk om telkens weer nieuwe dingen te ontdekken. Nu zit ze in de Star Wars fase, een serie waarbij er al heel wat bekende personen verschenen zijn.” 

Bekijk hier het resultaat van Robbies post-its:

 

Today’s #PackedLunchPostIt for Poppy features another ?️ – Betty Boop! ??? #AtoZ

A photo posted by Rob Biddulph (@rbiddulph) on

 

This week all of Poppy’s #PackedLunchPostIt notes are brought to you by the letter ?. Today it’s… Asterix! #AtoZ

A photo posted by Rob Biddulph (@rbiddulph) on